Bizaran zahtjev mušterije restorana podijelio mišljenja: "To je običan burger"

Foto: Instagram / Twitter

SVI vlasnici za svoje kućne ljubimce žele samo najbolje, ali neki znaju pretjerati sa zahtjevima i željama. To je učinio i jedan muškarac koji je u skupocjenom njujorškom restoranu naručio burger za svog psa, detaljno opisujući kako želi da ga pripreme.

Anna Silman, prijateljica kuhara koji tamo radi, na Twitteru je objavila fotografiju spomenute narudžbe.

"Moj prijatelj je chef u finom restoranu i danas mu je stigla ovakva narudžba", napisala je Anna.

Muškarac je naručio goveđi burger, ali je htio neke posebne preinake.

"Jedan goveđi burger. Srednje pečen, bez sira. Salata sa strane", započeo je pa dodao: "Ovo je za psa. Bez soli, ulja, začina i papra. Potpuno običan, bez dodataka. Bez slanine, bez krastavaca, bez luka, bez kruha, bez zelene salate, bez salate sa strane."

Dvaput je istaknuo: "Samo obična pljeskavica - to je za psa."

Njegova narudžba podijelila je mišljenja na Twitteru. Neki su smatrali da je previše razmaženo na ovaj način naručivati hranu za psa, dok drugi u tome ne vide ništa loše te i sami često naručuju za psa kada dođu u restoran.

"Ako imate bolesnog psa koji mora jesti posebnu hranu, nemate drugog izbora. Ja sam svom stalno kuhala specijalne obroke jer mu je bubreg propadao", napisala je jedna korisnica.

Druga je dodala kako često ovo radi u McDonald'su.

"Kada god dobijem novog psa iz kontrole za životinje (volonterski radim dobrovoljac za spašavanje), idemo do McDonald'sa i uzmem mu 'spasonosni burger', kako ga zovem. To je zapravo običan burger", napisala je.

Pročitajte više