Bizarna priča o očinstvu: Kralj popa je tvrdio da mu je bivša poklonila djecu

Foto/Screenshot: Guliver Image/Getty Images/YouTube

DJECA Michaela Jacksona ne vjeruju u priče da im je otac bio pedofil. Paris Jackson, kako piše TMZ, nije pogledala dokumentaraca "Leaving Neverland" koji obiluje tvrdnjama muškaraca da ih je pokojni kralj popa seksualno zlostavljao kao dječake.

"Paris nisu ponudili da pogleda dokumentarac prije premijere, kako tvrde. Ona je uvjerena da je njezin otac bio nevin", rekao je izvor blizak 20-godišnjoj kćeri Michaela Jacksona.

Michael Jackson je bio otac troje djece, a priča o njegovom očinstvu mnogima je bila bizarna kao i ostatak njegovog života. Mnogi pamte snimku u kojoj Jackson pokazuje sina Princea Michaela II. obožavateljima preko ograde balkona, a njegova su djeca u svim javnim pojavljivanjima nosila maske.

Debbie Rowe rodila mu je sina Michaela Juniora i kćer Paris Jackson. U jednom dokumentarcu Michael Jackson rekao je da mu je Debbie poklonila djecu jer je znala koliko želi postati otac. Michael Jackson Jr danas ima 21 godinu, a Paris 20. Prince Michael, zvan Blanket, rođen je 2002. godine, a prvi put se pojavio s godinu dana u dokumentarcu Martina Bashira.

Najmlađeg sina Michaela Jacksona rodila je surogat majka čiji identitet on nikad nije otkrio. 

Budući da dvoje starije djece svijetle puti, a Paris ima i svijetle oči, godinama se pričalo da njih dvoje uopće nisu djeca kralja popa. Njihova majka Debbie Rowe ne voli govoriti za medije, a odbila je komentirati i dokumentarac koji Jacksona prikazuje kao pedofila.

Pročitajte više