Bizarne i šokantne priče ljudi o osobama s kojima su izgubili nevinost

Screenshot: YouTube

RASPRAVE koje se vode na društvenoj mreži Reddit često zabavljaju, nerijetko šokiraju, a ponekad jedno i drugo istovremeno.

"U Kakvom ste trenutno odnosu s osobom s kojom ste izgubili nevinost" bilo je novo pitanje koje je pokrenulo zanimljivu raspravu i iznjedrilo svakakve odgovore i emocije, od šoka i tuge do sreće i smijeha.

Prenosimo najbolje odgovore, a čitavu raspravu možete vidjeti ovdje.

"Nisam je vidio 36 godina."

"Iznenada me nazvala nekoliko mjeseci nakon seksa. Pitao sam je što je i rekla mi je da je trudna. Dok sam se pitao prihvaća li vojska 16-godišnjake, završila je s: 'Tobyjevo je, jesi li ga vidio negdje?' Otad je izbjegavam."

<br>

"Kad god vidim da joj netko sliči, okrenem se i odšetam". 

"Prije mjesec dana lajkao mi je fotografiju na Instagramu i sljedeći dan obrisao je profil".

"Još uvijek je kurva", napisao je jedan korisnik i dobio najbolje odgovore.

"Nekoliko tjedana nakon prekida, ona i njezin tajni dečko s kojim je bila gotovo čitavo vrijeme naše veze izrezali su mi gume na autu i 'zatrpali' ih sirupom i rižom, kao znak njihove ljubavi i odanosti jedno drugome. Ne pričamo".

"Nadam se da nikad neću morati zvati hitnu jer on tamo radi. Radije bi umrla nego ga ponovno vidjela".

"Ona je debela lezbijka koja mi povremeno mijenja ulje na automobilu. Nekad kad me vidi baci mi 'high five'".

"Razdjevičila me i nakon toga poševila mi je najboljeg prijatelja, što je bilo užasno. Izgubio sam djevojku i najboljeg prijatelja. Prošao sam preko toga i sve je super, gotovo osam godina nisam razmišljao o tome. No, nedavno sam preselio u novu teretanu, a ona i njezin muž tamo vježbaju. Gotovo mjesec dana viđao sam je nekoliko puta tjedno, ali više ne. Pretpostavljam da je preselila u drugu teretanu da izbjegne vlastitu sramotu".

"Razmijenimo povremeni lajk na Facebooku".

Najčešće priče su realne, ali ima i crnih poput one u kojoj se javila udovica koja podiže dvoje djece. Nađe se i dirljivih i pozitivnih priča.

"Oženio sam je. Imamo dvoje djece. Krpamo kraj s krajem, ali život je predivan", napisao je jedan od rijetkih korisnika sa svijetlim primjerom.

"Bila mi je djevojka u srednjoj školi. Otišla je studirati i prekinuli smo. Godinama nakon, ponovo smo bili zajedno, a već deset godina smo i oženjeni. Trenuti status: naslonjena na mene gleda TV".

A u kakvom ste vi odnosu s osobom koja vam je bila prva?

Pročitajte više