Black Friday u Fitness.com.hr-u ne smijete propustiti, ovo su najbolje akcije

Foto: Press

FITNESS.COM.HR je pripremio pravu shopping poslasticu ove godine.

Ako ste ljubitelj zdravog načina života, vježbanja i tjelesne aktivnosti, nemojte propustiti Black Friday popuste u trajanju od čak 10 dana u Fitness.com.hr webshopu i Fitness.com.hr trgovinama u Zagrebu. Veliki popusti traju od 19.11. do 28.11.

Želite jesti zdravo, dovesti svoje tijelo u red i osjećati se super?

Sve što vam je potrebno za kvalitetan fitness trening, nutritivno bogatu prehranu i dodatke prehrani koji će potpomoći u realizaciji vaših fitness i sportskih ciljeva, pronaći ćete u Fitness.com.hr ponudi.

Povodom Black Fridaya u trajanju od 10 dana u Fitness.com.hr Webshopu i trgovinama pronaći ćete vrhunske popuste do čak 50% na fitness opremu, sprave za vježbanje i dodatke prehrani koji će vam pomoći u postizanju odlične forme i sportskih rezultata.

Orbitreci, sobni bicikli, trake za trčanje, utezi za vježbanje - najveća ponuda fitness proizvoda za vježbanje kod kuće nalazi se u Fitness.com.hr-u i sada je jedinstvena prilika da opremite svoj prostor i krenete s vježbanjem.

Proteini, vitamini, zdravi namazi, kreatini - sve što je potrebno svim vježbačima i sportskim entuzijastima koji žele postići vrhunske rezultate, fitness.com.hr je sada omogućio vrhunske brendove po fantastičnim Black Friday cijenama.

Zalihe proizvoda su ograničene, stoga nemojte čekati i iskoristite ovu jedinstvenu prigodu ove godine! Sada je prilika da trenirate još žešće i češće.

Odradite dobar shopping za svoje zdravlje, trening i prehranu, ali i za darove za svoje najdraže. Steknite zdrave navike uz Fitness.com.hr.

Pročitajte više