Blake Lively otkrila da joj je teško gledati suprugove intimne scene: "To je mučenje"

Foto: EPA

Blake Lively je u razgovoru za Tonight show otkrila da joj je teško gledati scene seksa koje je snimio njezin suprug Ryan Reynolds. Prisjetila se neugodne situacije koju je doživjela tijekom jednog leta s kćeri James. 

"Svi su u avionu željeli gledati Deadpool, svi. To je bilo pravo mučenje. Gdje god sam pogledala, svaki ekran je prikazivao mog supruga u intimnim scenama s drugom ženom. Onda je i moja kći pogledala ekran i počela mahati Ryanu jer je mislila da je to kao FaceTime", ispričala je 36-godišnja glumica.

Inače, Deadpool je film iz 2016. godine u kojoj Ryan Reynolds ima glavnu ulogu.

Nedavno je glumica otkrila i pravilo koje ona i suprug uvijek slijede kako bi održali iskru u braku.Vrlo su jasno dali do znanja da neće dopustiti da Hollywood utječe na njihov ljubavni život.

Unatoč svojim zauzetim rasporedima, par je rekao da nikada ne rade u isto vrijeme i da to čini njihov brak jačim. Gostujući u emisiji Further Ado, zvijezda Tračerice objasnila je da, iako je njoj i njezinom mužu posao važan, oni nikada ne žele da se on ispriječi između njih.

Podsjećamo, Blake i 47-godišnji Ryan imaju jedan od najskladnijih holivudskih brakova. Poznati su po tome što često zadirkuju jedno drugo na društvenim mrežama. Zajedno imaju četvero djece, od čega tri kćeri - James (9), Inez (7) i Betty (4). Ime i spol četvrtog djeteta još nisu otkrili.

Pročitajte više