Bloger uhićen jer je pokrao i svijetu otkrio nove pjesme Guns N´ Rosesa

DESET tisuća dolara odštete zbog povrede autorskih prava će morati platiti bloger koji je na svoju internetsku stranicu stavio nove, još neobjavljene pjesme skupine Guns N' Roses. 27-godišnjeg Kevina Cogilla uhitili su agenti koji su ga ulovili kako je s albuma "Chinese Democracy" na stranicu postavio devet neobjavljenih pjesama. Naime, popularni Gunsi su se napokon trgnuli te nakon deset godina stanke napravili svježe pjesme za koje se nadaju da će uskoro postati svjetski hitovi.

Axl Rose je u showu Eddija Trunkovojda najavio da će "Chinese Democracy" izaći u jesen prošle godine, ali se album još uvijek nije našao u prodaji. Tako da se sad ponovno spominje jesen i to ove godine. Neke od pjesama koje je bloger stavio na internetsku stranicu su "The Blues", "There Was A Time", "Madagascar", "Oh My God", "Rihad & The Beduins", "Silk Worms" i "Chinese Democracy". Postav koji je sudjelovao u stvaranju albuma uključuje Dizzyja Reeda, Chrisa Pitmana, Robina Fincka, Richarda Fortusa, Tommyja Stinsona, Franka Ferreru i jedinog preostalog izvornog člana skupine Guns N' Roses, Axla Rosea.

Bloger u očajnoj potrazi za dobrim odvjetnikom

Što se blogera tiče, priznao je krivnju, izbrisao pjesme sa svoj bloga i pozvao posjetitelje njegove stranice da mu pomognu naći dobrog odvjetnika. 17. rujna će se ponovno naći pred sudom do kad će se, bez obzira na prekršaj, moći koristiti internetom. Tužitelji smatraju da je Kevin svojim činom napravio ogromnu financijsku štetu skupini koja je upoznata s cijelim slučajem, ali njegovo su rješavanje u potpunosti odlučili prepustili vlastima.

L.V.

Pročitajte više