Bobby Brown završio u bolnici

PJEVAČ Bobby Brown, koji je prošli tjedan završio u zatvoru zbog vožnje u pijanu stanju, primljen je u bolnicu Grady Memorial u Atlanti u Georgiji, službeno je priopćeno u srijedu, ali nije rečeno zbog čega.

Mikki Jones iz ureda šerifa okruga DeKalb rekao je da je Brown u ´dobrome´ stanju, ali nije želio reći ništa više, javlja BBC.

Brownu su 33 godine i suprug je pjevačice Whitney Houston. U petak je osuđen na osam dana zatvora, a morao je biti pušten ranije, već u srijedu.

Priznao je krivnju na optužbu iz 1996. za vožnju u pijanome stanju, a još ga očekuje suđenje zbog prebrze vožnje, skretanja u drugi vozni trak i vožnje bez isprava.

Kažnjen je s 240 sati društvenokorisnoga rada i globe od oko 2600 dolara.

Prošli je tjedan jedan sudac izdao nalog za uhićenje Bobbyja Browna zato što se pojavio na televizijskoj dodjeli nagrada što je u suprotnosti s odredbom o puštanju na slobodu uz jamčevinu.

Bilo mu je zabranjeno da izađe iz savezne države Georgije, a pojavio se u Los Angelesu, na dodjeli Američkih glazbenih nagrada.

Brown, čiji su hitovi i pjesme ´My Prerogative´ i ´Every Little Step´, sukobljava se sa zakonom još od mladosti u Bostonu.

Godine 2000. u floridskom je zatvoru proveo 26 dana zato što je prekršio odredbu o uvjetnoj slobodi nakon jednoga nasilnog incidenta u noćnome klubu u Orlandu. Iste je godine priznao da ne može osporiti optužbu da je pretukao hotelskoga čuvara u Zapadnom Hollywoodu. U studenome prošle godine uhićen je u Atlanti i optužen zbog posjedovanja 28 grama marihuane, prebrze vožnje te neposjedovanja vozačke dozvole ili dokaza o osiguranju.

Pročitajte više