Bogati nasljednik poludio za slavnom prevaranticom: "Ispran mu je mozak"

Foto: Instagram

ELIZABETH HOLMES mediji su nazivali ženskim Steveom Jobsom. 2004., sa samo 19 godina, napustila je fakultet i osnovala svoju kompaniju Theranos, a 2014. godine Forbes ju je proglasio najmlađom milijarderkom. 

Smislila je revolucionarnu metodu vađenja i analiziranja krvi pacijenata koja bi ubrzala i poboljšala dijagnostiku, no pokazalo se da je sve to prevara. Ispostavilo se da njena metoda nije ni blizu tako pouzdana kako je uvjeravala investitore koji su u njenu kompaniju ulagali novac, a dokaže li joj se krivnja, prijeti joj do 20 godina zatvora. 

Elizabeth se u međuvremenu zaručila za bogatog nasljednika Williama Billyja Evansa, a prema pisanju New York Posta, njegova obitelj nije ni najmanje sretna zbog te veze. 

"Tvrde da mu je ispran mozak", otkrio je NY Postu izvor blizak obitelji. 

Evans je navodno rekao prijateljima da su mediji "pogriješili u vezi nje", a prije dva tjedna par je poslao pozivnice za vjenčanje, tvrdi izvor. 

"Puno njemu bliskih ljudi je razgovaralo s njim o tome. Govorili su mu da mu je ovo najveća pogreška u životu i da mora razmisliti o tome što radi", ispričao je njegov bivši kolega. 

Iako njegovi bližnji smatraju da će mu ovo uništiti ugled, izvor tvrdi da i Billy i Elizabeth imaju koristi od ove veze te da su jako privrženi jedno drugom. 

"Ponaša se kao da je Billy njena nova igračka, jako je entuzijastična oko veze s njim. Oboje su ovoj vezi pristupili oportunistički. Elizabeth trenutno treba svaku potporu koju može dobiti, a Billy na svaki način pokušava doći u centar pozornosti", istaknuo je izvor. 

Dodao je da ovo nije prvi put da se našao u vezi s prominentnom ženom te da je dosad uvijek hodao s ljepoticama s Instagrama, ali da je, otkad je s Elizabeth, obrisao sve profile na društvenim mrežama i posvetio se samo njoj. 

Par trenutno zajedno živi u luksuznom stanu u San Franciscu. 

Pročitajte više