"Bogati ste, ali ne i pametni": Fotka snimljena na golf terenu dok bijesni požar razljutila internet

Foto: Facebook

POZORNOST društvenih mreža privukla je fotografija s golf terena "Beacon Rock" u američkom gradu North Bonneville na kojoj trojica muškaraca opušteno igraju golf dok iza njih bijesni šumski požar.

"Naši golferi su predani tome da završe rundu", stoji u opisu fotografije. Iako su mnogi pomislili da je riječ o Photoshopu, Tamara Mayfield, vlasnica terena za The Oregonian je otkrila da je riječ o stvarnoj situaciji, no da vatra na fotografiji izgleda mnogo dramatičnije nego što je zaista i bila. Njihovu priču potvrdio je i jedan golfer s fotografije.

Ipak, Mayfield uvjerava da nije bilo opasnosti za golfere jer je požar bio udaljen barem jedan i pol kilometar te se nalazio s druge strane rijeke. Fotka je, uz još neke snimljene na terenu, završila i na Redditu gdje ju je nekoliko desetaka tisuća ljudi. 

Mnoge je ovaj prizor i naljutio pa se na društvenim mrežama može pronaći i mnoštvo negativnih komentara. "Bogatstvo ne garantira i pamet", "Još samo nedostaje Donald Trump na ovoj fotki", "Igranje golfa dok svijet gori - ovo je baš fotka Amerike u 2017.", "Ovo je toliko bezobzirno", "Mislite da je ovo nešto za pohvaliti se?!", komentirali su ljutiti Amerikanci.

 

Pročitajte više