Booby Spice: Kraljica bikinija Mel B u Miamiju pokazala zanosne obline

NAKON mjeseci tjelovježbe i zdravog hranjenja, bikini diva Mel B opet je pokazala svoje zanosno tijelo dok se u Miamiju na romantičnom vikendu odmarala sa suprugom Stephenom Belafonteom. Melanie je odmor i zaslužila nakon naporne turneje sa Spice Girls i poziranja u donjem rublju i kupaćim kostimima za modnu kuću Ultimo.

Odjevena u svoj zaštitni znak - bikini sa uzorkom leopardova krzna - Mel se "bacila" na ohlađeni ružičasti šampanjac i cigarete dok se pokraj bazena sunčala pored supruga Stephena s kojim odgaja tri kćerkice, devetogodišnju Phoenix Chi, trinaestomjesečnu Angel Iris kojoj je otac Eddie Murphy, i Stephenovu kći Giselle, a par će prvu godišnjicu braka proslaviti šestog lipnja.

Pjevačica izgleda bolje nego ikad, a prošlog je mjeseca postala zaštitno lice marke Ultimo za koju reklamira donje rublje i kupaće kostime. "Presretna sam što reklamiram Ultimo, i to mi je, uz turneju sa Spice Girls i nastup u reality showu 'Ples sa zvijezdama', najbolje što sam u zadnje vrijeme postigla. Kada me direktorica Ultima, Michelle Mone, nazvala i pitala želim li biti njihovo zaštitno lice, bila sam izvan sebe, ali istodobno i nervozna jer nikada prije nisam tako pozirala", ispričala je pjevačica koja trenutno radi na svom trećem solo studijskom albumu na kojem surađuje sa suprugom, producentom Stephenom.

Na taj se potez odlučila nakon što je nekoliko producenata u SAD-u pokazalo interes za suradnju s njom, a tome se, priznaje i sama, nije nadala. Njezin drugi album prije nekoliko je godina propao na top listama, pa ju je izdavačka kuća Virgin Records isplatila kako bi što prije raskinuli ugovor, odnosno riješili je se - ocijenjena je kao "neisplativom".

K.H.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više