Borat brutalno smjestio Trumpovom odvjetniku, uhvatio ga s rukom u hlačama

Foto: Twitter

RUDY GIULIANI, nekadašnji gradonačelnik New Yorka, a danas osobni odvjetnik Donalda Trumpa, nasjeo je na podvalu Sache Barona Cohena u nadolazećem nastavku Borata koji izlazi sutra.

U filmu, do čije je kopije NBC News došao prije službenog izlaska, Giuliani i mlada žena koja se predstavljala kao reporterka (a koja je bila dio Cohenovog plana) mogu se vidjeti kako ulaze u hotelsku sobu na piće - na njezin poziv, nakon što su dovršili razgovor za koji je Giuliani povjerovao da je pravi intervju o pandemiji koronavirusa.

Incident se dogodio dok je Giuliani (76) pokušavao ukloniti svoj mikrofon, uz pomoć glumice, koji je korišten kao dio filmskog "intervjua" s njim.

Film koji izlazi u petak na Amazon Primeu prikazuje Giulianija kako se zavalio na krevet, a zatim spustio ruku u hlače i pomicao je oko nekoliko sekundi, dok je Boratova kći tinejdžerica Marija Balakova (24), koja se pretvara da je reporterka, stajala ispred njega.

Giulianija i ženu, snimljene skrivenim kamerama, naposljetku prekida Borat koji ulijeće u sobu i počne vikati kako ona ima 15 godina te da je on prestar za nju. Giuliani brzo sjedne i čini se zaprepašten Cohenovom prisutnošću.

"Zašto si odjeven tako?" pita ga Giuliani. "Ona mi je kći. Molim te, uzmi mene radije", odgovara mu Borat. "Ne želim tebe", odgovora Giuliani koji zatim izlazi iz apartmana.

U jučerašnjem tvitu Giuliani je, bez dokaza, tvrdio da je "Boratova snimka potpuna izmišljotina".

"Spremao sam košulju nakon što sam skinuo opremu za snimanje", napisao je. "Ni u jednom trenu prije, tijekom ni nakon intervjua nisam bio neprikladan. Ako Sacha Baron Cohen implicira drugačije, on je lažljivac", dodao je.

Osim onoga što se vidi u filmu, NBC News ne zna što se dogodilo prije ili nakon snimljenog incidenta.

Film također sadrži scenu u kojoj Bakalova pita Giulianija o pandemiji koronavirusa. Odgovorio je da je Kina proizvela covid-19 i "namjerno ga proširila po cijelom svijetu".

"Mislim da nitko nije jeo šišmiše", dodaje prije nego što ju je u šali upitao je li ikad pojela jednog.

Ova podvala jedan je od najzapaženijih trenutaka u nastavku Borata, koji uključuje i scenu u kojoj Borat ulijeće na konzervativni skup u Trumpovom kostimu.

Početkom srpnja Giuliani je rekao kako je pozvao policiju nakon "intervjua", ali i priznao kako nije odmah shvatio da se iza spačke skriva Cohen.

"Tek sam kasnije shvatio da je to sigurno bio Sacha Baron Cohen. Razmišljao sam o svim ljudima koje je prethodno prevario i osjećao sam se dobro jer mene nije uspio nasamariti", rekao je Giuliani tad.

Pročitajte više