Boris Rogoznica u emotivnoj objavi: Bebo, ne štede nas, ne znaju što smo prošli...

Screenshot: YouTube

NAKON što su sad već bivši supružnici Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica i službeno potvrdili da je njihovom braku došao kraj te da više neće govoriti o tome, čini se kako se Boris ipak predomislio.

Najprije je dao intervju u kojem je govorio o braku, Doris i razvodu, a sada je s pratiteljima podijelio emotivnu ispovijest u kojoj je opisao kako se osjeća.

"Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo. Podnosimo sve s osmijehom. Dospjeli smo poprilično daleko, ti i ja sami, bez ičije pomoći!!! I još dalje ćemo... A oni neće to moći spriječiti. Koliko god da se trudili", započeo je glazbenik opis ispod fotografije na kojoj pozira s gitarom i zamišljenim pogledom.

"Ne znaju oni što mi znamo... Ne znaju što smo sve prošli.. Što smo sve naučili dok smo zajedno skladali i stvarali. Bebo moja", nastavio je emotivno.

"Doznali smo ono najbitnije. Jebe se mački što miševi o njoj misle. Nek' nas pokušaju uhvatit za rep, ako mogu", zaključio je Boris u nešto vedrijem tonu.

"Glavu gore. Ono najbolje tek dolazi", "Bravo", "Samo naprijed", komentare podrške pisali su pratitelji.

Boris je na Instastoryju podijelio i privatnu poruku koju je dobio.

"Ovo što se tebi događa, to je meni strašno. Način, komentari... Ja se s tim ne bi mogao nositi", pisalo je u poruci.

"Zato ti Bog i nije dao da nosiš taj križ. Meni je, jer ga mogu nositi. Poslao mi je i poruku", odgovorio je Boris i podijelio screenshot poruke na kojoj je kao pošiljatelj naznačen Bog.

"Ostani smiren, provest ću te kroz ovo", piše u poruci.

Pročitajte više