Boudoarke: Haljina je naša vječna inspiracija, jer je haljina kraljica mode!

"HALJINA je naša vječna inspiracija, jer je haljina kraljica mode!", progovaraju sestre iz modnog studija Boudoir o svojoj najnovijoj kolekciji koju će predstaviti na ovosezonskom Nivea Cro A Porteru. Najpoznatije blizanke modne scene, Morana i Marija, iznimno su vezane uz sam Cro a Porter, jer već 14 sezona zaredom predstavljaju svoje kolekcije.

Ovogodišnja kolekcija romantičnih sestara "Važno je zvati se Alice" inspirirana je romanom Lewisa Carrolla.

Njihova proljetno-ljetna kolekcija za iduću sezonu sastoji se od lepršavih i slojevitih krojeva - i noviteta što se tiče boja. Naime, ove godine talentirane sestre koriste intenzivne boje poput rumeno žute, petrolej plave i zelene. Ono što se nikad ne mijenja jest njihov sada već autorski potpis, detalji od crne pamučne čipke.

Također, novost je ta da su ove poznate blizanke najnoviju kolekciju dizajnirale u sklopu virtualnog svijeta "Second Life". Lansirale su, dakle, svoju virtualnu kolekciju posebnim programom u 3D tehnici.

Time njihove modne poslastice postaju dostupne za preko 16 milijuna korisnika. Hoće li se ove godine modnom pistom Cro A Portera umjesto stvarnih modela prošetati oni virtualni, saznat ćemo u subotu, posljednjeg dana ovogodišnjeg modnog spektakla, jer je Boudoiru pripala čast da istog za ovu godinu zatvori.

Pročitajte više