Božić u Ciboni okupio 1500 izvođača: Od male Mije do Kravat pukovnije, evo tko je sve došao

Foto: Press, FAH

SVEČANI koncert Božić u Ciboni održan je sinoć u prepunoj dvorani Košarkaškog centra Dražen Petrović. Tradicionalnu božićnu čestitku građanima su u Ciboni uputili nadbiskup kardinal Josip Bozanić te gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Božić u Ciboni već 27. put uzastopce održava se na blagdan sv. Stjepana. Brojni  posjetitelji, njih više od 4.000, te gledatelji pred malim ekranima imali su priliku uživati u izvedbama vrhunskih glazbenih umjetnika i impresivnih zborova koji su oduševili sve okupljene na ovom tradicionalnom koncertu. Prigodne blagdanske pjesme izvelo je više od 1500 izvođača uz pratnju Božićnog orkestra i pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.

Na pozornicu su se popeli Ana Rucner, Marija Husar Rimac, Mia Negovetić, Mirko Švenda-Žiga, Miroslav Škoro, Neno Belan, Šima Jovanovac, Vladimir Kočiš Zec, obitelj Kovačić te brojna kulturno umjetnička društva, a koncert su uveličali i predstavnici Povijesnih postrojbi Hrvatske vojske i Kravat pukovnije.

Božić u Ciboni održao se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona te Hrvatskom radiotelevizijom.

Kako je sinoć bilo u KC-u Dražen Petrović pogledajte u galeriji.

Pročitajte više