Božićna želja malog Archieja se neće ostvariti. Meghan Markle otkrila o čemu se radi

Foto: Profimedia

PROŠLOG mjeseca Meghan Markle moderirala je projekciju Netflixovog filma The After s Davidom Oyelowom i redateljem Misanom Harrimanom. Razgovor je održan 15. studenog u Montecitu u Kaliforniji u domu koji Meghan dijeli s Harryjem i njihovo dvoje djece, sinom Archiejem i kćeri Lilibet.

Tijekom razgovora Meghan je otkrila da njezin sin (4) ima novi hobi. Riječ je o fotografiranju koje ga je, tvrdi Meghan, oduševilo nakon što je upoznao slavnog fotografa Harrimana koji stoji iza nekih od portreta vojvode i vojvotkinje od Sussexa, piše People.

"Inspiracija je duboka, a našem četverogodišnjaku, odnosno četiri i pol godine starom sinu, prošlog je puta Misan pokazao kako se fotografira. Kupila sam Archieju kameru, no on mi je rekao da to nije Leica kakvu ima Misan", rekla je Markle pa se obratila Harrimanu.

Ništa od božićne želje

"Rekla sam mu: 'Nećeš dobiti Leicu! Čak ni za Božić. Ali, hvala ti što si ga inspirirao!'" kazala je Meghan.

Nikog nije iznenadio Archiejev hobi. Naime, baka princa Harryja, kraljica Elizabeta, često je imala kameru u ruci, i to svoju Leicu! Najviše je voljela fotografirati svog supruga dok bi se natjecao s kočijom. 

I Meghan (42) i Harry (39) također vole fotografirati. Princ Harry preuzeo je Instagram National Geographica 2019., a i vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili su svoje fotografije na Instagramu tijekom kraljevske turneje po Australiji, Novom Zelandu, Fidžiju i Tongi u jesen 2018.

Pročitajte više