Brad Pitt i 34-godišnja djevojka Ines snimljeni u rijetkom zajedničkom izlasku

Foto: Profimedia

BRAD PITT (60) snimljen je u izlasku s novom djevojkom Ines de Ramon (34). Odveo ju je na izložbu redatelja Bennetta Millera u galeriji Gagosian u Los Angelesu. Glumac je veliki ljubitelj umjetnosti, a s Ines je snimljen nakon što je odlazio s izložbe. 

Ines, koja radi za brend nakita, nosila je jedan od svojih omiljenih komada za izlazak, par kožnih hlača u kombinaciji s topom i udobnim kardiganom za noćni izlazak. Brad je odjenuo plave traperice i smeđu kožnu jaknu.

Držali se odvojeno

Oboje su se činili dobro raspoloženi, iako su otežali posao paparazzima koji su ih pokušavali snimiti zajedno. Hodali su odvojeno cijelo vrijeme, no naposljetku su skupa ušli u automobil.

Za njihovu vezu se saznalo u studenom 2022.

Par je prvi put snimljen u studenom 2022. kad su zajedno posjetili Bonov koncert u Los Angelesu. Nedavno su snimljeni za njegov 60. rođendan, kada su s bliskim prijateljima išli na večeru u restoran Mother Wolf u Los Angelesu. Brad se tada nasmiješio fotografima.

Glumac je "velika potpora" svojoj 30 godina mlađoj djevojci tijekom njenog razvoda od bivšeg muža Paula Wesleyja, prema pisanju Daily Maila. Izvor je za britanski tabloid otkrio da je Brad upoznao Ines s većinom od šestero djece koju ima s Angelinom.

Pročitajte više