Brad Pitt ponudio 750 tisuća kuna za druženje s lijepom glumicom

Foto: Wenn

BRAD PITT ponudio je skoro 750 tisuća kuna za druženje sa zvijezdom serije Igra prijestolja, glumicom Emilijom Clarke, na humanitarnoj aukciji koju za žrtve potresa na Haitiju organizira glumac Sean Penn.

Ponuda je uključivala gledanje jedne epizode Igre prijestolja u društvu Emilije Clarke, a početna cijena bila je 20 tisuća dolara, odnosno oko 120 tisuća kuna. Nadmetanje je odmah počelo, a Pitt je brzo ponudio 80 tisuća dolara, odnosno oko pola milijuna kuna. Zatim je sam sebe "outbidao" ponudivši 90 tisuća dolara.

Voditelj aukcije našalio se s Emilijinim kolegom iz serije, glumcem Kitom Haringtonom, koji je također bio na dražbi, i viknuo: "Pa je li Kralj Sjevera ovdje?", na što se ispostavilo da on zaista u to vrijeme nije bio u dvorani jer je bio u WC-u.

Harington se zatim i sam počeo nadmetati za Emilijino društvo, no Pitt ga je nadmašio s ponudom od 120 tisuća dolara, odnosno nešto manje od 750 tisuća kuna. Međutim, obojica glumaca ostali su kratkih rukava jer je nepoznati sudionik dražbe uspio pobijediti s ponudom od 160 tisuća dolara, odnosno skoro milijun kuna, piše Variety.

Pročitajte više