Brad Pitt prodao svoje luksuzno imanje po nižoj cijeni od one koju je tražio

Foto: Profimedia

BRAD PITT prodao je svoje imanje u četvrti Los Feliz u Los Angelesu na kojem je živio s bivšom suprugom Angelinom Jolie i njihovom djecom. Za kuću, koju je prvotno platio 1.7 milijuna dolara, holivudski glumac postigao je cijenu od 39 milijuna dolara (36 milijuna eura), javlja TMZ.

Nekretnina je izvorno procijenjena na 45 milijuna dolara u siječnju, ali nije poznato što je dovelo do pada cijene. Imanje, koje se prostire na gotovo četiri tisuće četvornih metara, ima plesnu dvoranu, skate park, kino, bazen, teniski paviljon, garažu za motocikle, kamenu kuću i jezero.

Prijašnja vlasnica tvrdila da je kuća ukleta

On je kuću kupio 1994. godine od Cassandre Peterson i vremenom je proširio okućnicu kupivši još okolnih zemljišta i popunio je prostor raznim terenima za aktivnost. Zanimljivo je da je, kada je kupovao imanje ikone horora Elvire, glumica tvrdila da je njen dom "bio opsjednut duhovima". 

59-godišnjak je ovdje živio s obitelji sve do njihova rastanka 2016. godine, a sada se navodno želi preseliti zbog svoje nove djevojke, dizajnerice nakita Ines de Ramon (29), i očito je da ne planiraju živjeti u toj kući.

Par je započeo vezu u studenom i, prema izvoru bliskom zvijezdi, "nevjerojatno su se zbližili" posljednjih mjeseci. Izvor je za Daily Mail otkrio da je Brad upoznao Ines s "većinom" od šestero djece koju ima s Angelinom - Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh, Knoxom i Vivienne.

Pročitajte više