Brad Pitt snimljen u šetnji plažom s 30 godina mlađom djevojkom

Foto: Profimedia

Slavni glumac Brad Pitt i njegova 30 godina mlađa djevojka Ines de Ramon snimljeni su zagrljeni u jutarnjoj šetnji plažom.

34-godišnja De Ramon, potpredsjednica brenda Anita Ko, osvojila je slavnog glumca prije dvije godine i od tada su nerazdvojni. Ines se u Bradovu kuću preselila u veljači ove godine, a par je sad snimljen u šetnji pored oceana. Par je hodao zagrljen, a ona je nosila plavozeleni prsluk uz dugu bijelu haljinu i glomazne tenisice.

Nakon razvoda od Angeline Jolie, Pitt je izlazio s drugim ženama, no niti jedan od tih odnosa nije prerastao u nešto ozbiljno, sve do susreta s De Ramon.

Pitt ima šestero djece iz braka s Angelinom Jolie

Podsjetimo, Ines je ranije bila u braku sa zvijezdom Vampirskih dnevnika Paulom Wesleyjem, za kojeg se udala 2019. Međutim, u svibnju 2022. bračnoj je idili došao kraj te su se razveli. Ines živi u Los Angelesu i tečno govori pet jezika - francuski, njemački, španjolski, talijanski i, naravno, engleski. Prije Amerike, tri godine živjela je i studirala ekonomiju u Ženevi u Švicarskoj.

Brad, koji ima šestero djece s Jolie, u procesu je brakorazvodne parnice od 2019. godine, a prije braka s njom bio je u braku s glumicom Jennifer Aniston.

Pročitajte više