Brak u problemima: Mariah Carey supruga pretvorila u slugu i "psića"

NEVOLJE u raju pjevačice Mariah Carey već su, izgleda, krenule, barem ako je vjerovati kuloarskim pričama koje je pokrenuo "izvor" blizak novopečenom bračnom paru. Jedan od prijatelja Mariah i njezinog mlađahnog supruga, repera Nicka Cannona, američkim tabloidima ispričao je kako Nick Mariah danonoćno stoji "na usluzi", a u ovom slučaju ne govorimo o bračnim dužnostima iz romantične ložnice, već o jednostavnoj činjenici da se Nick iz supruga iz snova pretvorio u sobara i asistenta iz snova koji je beskompromisno spreman udovoljavati divinim zahtjevima.

"Nick se pretvorio u malog psića koji Mariah danonoćno slijedi i udovoljava njezinim zahtjevima. Ona je oštra i jaka ličnost, i on nije dovoljno hrabar nositi se s tim pa joj 'ide niz dlaku' . Udovoljava Mariah u svemu, od donošenja običnih stvari poput soka ili čokolade, do ispunjavanja zahtjevnijih poslova poput organizacije evenata, promocija i ostalih društvenih pojavljivanja koje Mariah ne propušta", navodi izvor.

Brak osuđen na krah?

Mariah Carey sablaznila je prijatelje i rođake "brakom na brzaka", jer je pjevačica, kako su isticali njezini prijatelji i bliski suradnici, uvijek bila sumnjičava prema ljubavi, a u ozbiljnoj vezi, prije nego što je upoznala Nicka, nije bila od 1996. godine, kada se raspao brak između Mariah i diskografskog mogula Tommyja Mottole. Samo nekoliko tjedana prije vjenčanja Mariah je Opri ispričala kako "još uvijek nije spremna za brak", te kako još uvijek ne planira imati djecu, jer se ne uklapaju u njezin stil života, ali nakon vjenčanja mišljenje je drastično promijenila i euforično izjavila: "Želim djecu, naravno!".

Nicka su mediji pak, često prozivali kako se grebe za Mariahine milijune, ali i slavu, jer je, pojavljujući se uz divu zaokupio trostruko više medijskog prostora  nego "samostalnom" karijerom (Nick je pokušavao ostvariti glumačku karijeru, ali bezuspješno - njegovo pojavljivanje u televizijskim serijama i filmovima nije impresioniralo nikoga). Međutim, Cannon je sve to opovrgnuo tvrdeći da jedino što od Mariah želi jest - doživotna bezuvjetna ljubav.

V.V.
Foto: Buzznet.com

Pročitajte više