BRANDOVA OSTAVŠTINA VRIJEDNA VIŠE OD 20 MILIJUNA DOLARA

Američki glumac Marlon Brando, koji je prošlog tjedna umro u dobi od 80 godina, ostavio je za sobom imetak vrijedan oko 21,6 milijuna dolara, objavio je u petak dnevnik USA Today.

Autor članka se poziva na izvore "upoznate sa sadržajem njegove oporuke", koji tvrde da se većina ostavštine sastoji od posjeda u Hollywoodu i niza od 11 otočića koje je posjedovao na Tahitiju, a osim toga je Brando posjedovao kolekciju slika, crteža i rijetkih spisa.

Prije nego što je umro, mediji su tvrdili da je Marlon Brando gotovo bez prebijenog novčića.

New York Daily News u svojem je članku najavio da će se raspodjela Brandove ostavštine vjerojatno morati riješiti sudskim putem. Sam glumac navodno se bojao da bi se, osim osmero djece koje je priznao, moglo pojaviti "još ljudi tko zna odakle".

U tom se napisu tvrdi da je Brandovoj trećoj ženi, Tariti Teriipiji, jako stalo do tahićanskih otočića, koji prema procjeni tog lista vrijede oko dvije milijarde dolara po tržišnim cijenama nekretnina.

U TV emisiji Celebrity Justice objavljeno je da se jedna žena već javila s tvrdnjom da je davno izgubljena Brandova kći. Ime joj je Lisa Worme, a da joj je Brando pravi otac prvi put je saznala prije šest godina kad joj je to rekla majka, glumica Cynthia Lynn iz serije Hoganovi junaci, objavljeno je u TV emisiji.

"Nisam nikad dobila čak ni rođendansku čestitku, iako je znao za mene... Voljela bih upoznati svoju braću i sestre i otići na njegov pogreb... Samo to želim, ne treba bi nikakav novac", navodno je rekla Lisa Worme.

(Hina) xdam

Pročitajte više