Brankica Čonda komentirala glasine o prostituciji: Uključila sam odvjetnike

Foto: Instagram

NAKON što je izašla iz Big Brother kuće Brankica Čonda preselila se u Dubai, a zatim i u Barcelonu. Trenutno se nalazi u Makarskoj, a otkrila je i kakvi su joj planovi za budućnost. 

"Planiram organizirati sedam dana meditacijskog liječenja za one kojima je to uistinu potrebno. Naravno, uz to dolazi i zarada", ispričala je za Story Brankica koja je postala instruktorica joge koju prakticira već deset godina. 

Komentirala je i glasine koje su je povezivale s luksuznom prostitucijom u Dubaiju. 

"O tome vam postoji cijeli slučaj. Jednom prilikom su čak bili uključeni i odvjetnici jer sam planirala tužiti jednu televizijsku kuću. Ipak, odlučila sam to pustiti, jer mi se nije dalo zamarati time. Meni je bitno da moji roditelji i ja znamo tko sam i što sam, a ostalo mi nije bitno", kaže Brankica i dodaje: "Da sam se time bavila u Dubaiju, već bih sigurno imala hotel na Ibizi, kako se i piše u određenim medijima."

Brankica je progovorila i o ljubavnom životu, no ističe da je to trenutno na čekanju. 

"Završila sam vezu u kojoj sam bila tri i pol godine, ali priznajem da u mome životu postoji nekoliko posebnih osoba. Trenutno radim na sebi, ali postoji nekoliko osoba koje mi se sviđaju i kojima se ja sviđam. Moj ljubavni život trenutno je na čekanju", kaže ona. 

Pročitajte više