Brat zvijezde Jackassa: On umire i ja tu ne mogu ništa učiniti

Foto: Profimedia

Jess Margera, brat Bama Margere, otkrio je da on "umire" i da mu je zdravlje gore nego ikada prije, samo nekoliko dana nakon što se zvijezda Jackassa predala policiji zbog napada na brata.

43-godišnji Bam, koji se od tada zakleo da ne pije i tvrdi da je bio negativan na metamfetamin, suočava se s kaznenom prijavom nakon što je navodno napao svog brata i upućivao prijetnje rođacima. Jess je sada objavio uznemirujuće novosti o sve lošijem zdravlju svog problematičnog brata, tvrdeći da ne može ništa učiniti u vezi s tim.

"Nadam se da nikoga od vas sada ne boli toliko koliko mene. On umire, a ja tu ne mogu ništa učiniti', napisao je Jess na Instagram Storyju. No, Jess, bubnjar u bendu CKY, u nedjelju je na Twitteru ispričao potpuno drugačiju priču, tvrdeći da bi mogao imati "trajno oštećenje sluha" nakon Bamovog napada i prijeteći da će tužiti svog brata.

"Ako je to slučaj, on će biti tužen za sve moje nadolazeće prihode od turneja i ja ću pobijediti. Nije mi baš zabavno imati neprijatelja", napisao je Jess na Twitteru prije nego što je dodao da će novac donirati programima za mentalno zdravlje.

Prošli tjedan predao se policiji

Bam se predao prošli tjedan nakon što je policija izdala nalog za njegovo uhićenje nakon njegovog napada na obitelj. Jess je na Twitteru tvrdio da je Bam bio u bijegu i usred sloma zbog ovisnosti o metamfetaminu. Bamov odvjetnik, Michael van der Veen, rekao je za Page Six ubrzo nakon toga da se njegov klijent izjasnio da nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Margera je u petak na Instagramu objavio da će prestati piti zbog svog sina Phoenixa, kojeg ima s bivšom suprugom Nicole Boyd. Zatim je zanijekao da je ikada koristio metamfetamin objavivši svoju fotografiju ispred hitne medicinske pomoći s nečim što se čini kao rezultati testa.

"Pa, moj me brat lažno optužio da sam na metamfetaminu", započeo je, objašnjavajući da je otišao sa svojim "odvjetnicima" na testiranje nakon što je Jess tvrdio da je njegov mlađi brat bio drogiran tijekom navodnog napada. Problematična zvijezda tvrdila je da je test na droge bio negativan.

U trećem postu Bam je prihvatio ponudu Lamara Odoma za odvikavanje nakon što je bivši NBA igrač rekao za TMZ da će besplatno smjestiti Bama u njegovu novu ustanovu za rehabilitaciju u Kaliforniji. “Lamar Odom, upravo sam čuo tvoju poruku. Da, želim tvoju pomoć", odgovorio je Bam.

Pročitajte više