Brendan Fraser: Skoro sam stradao na snimanju Mumije. U toj sceni sam se onesvijestio

Foto: YouTube

GLUMAC Brendan Fraser otkrio je kako je na snimanju svog najvećeg hita, Mumije iz 1999. godine, zamalo poginuo. Brendan je gostovao kod Kelly Clarkson i ispričao je kako je došlo do nezgode prilikom snimanja scene s vješanjem u Mumiji.

"Jao, pa znam o kojoj sceni pričaš, ali nisam znala da si skoro stradao. Što ti se dogodilo?" pitala ga je voditeljica, a onda je Fraser sve prepričao u detalje.

Zamalo se ugušio

"Stajao sam prvo na prstima s užetom oko vrata i tako balansirao, a onda je došao redatelj Stephen Sommer i rekao da ne izgledam baš kao da se gušim te da probam to malo bolje izvesti", započeo je.

"U sljedećoj sceni kamera je promijenila kut snimanja i prvo sam se podigao na prste, a onda je tip koji je držao uže povukao uže i zapeo sam na vršcima prstiju. On je počeo vući gore, a ja se nisam mogao održavati na vršcima prstiju i sljedeće što znam je da sam ostao bez svijesti", ispričao je Fraser.

Na kraju je sve bilo u redu i još su se i našalili s njim. "Kada smo uspješno odradili scenu, rekli su mi: 'Čestitamo ti, isto to se dogodilo Melu Gibsonu na snimanju Hrabrog srca'", zaključio je kanadski glumac.

Pročitajte više