Britanac Andy varao suprugu Irene s njezinom majkom i najboljom prijateljicom



KAD SLJEDEĆI put budete prigovarali vašem dečku ili suprugu što vas nije nazvao na vrijeme ili nije dovoljno romantičan, sjetite se ovog gafa jednog Britanca i odmah će vam biti lakše. Naime, Andy Whitely varao je svoju suprugu Irene s njezinom majkom i najboljom prijateljicom. Pohotni suprug uselio se sa svojom suprugom prije deset godina kod njezine majke Marlen.

Držao se za ruke s punicom

Iako se Marlen nikad nije dobro slagala s Andyjem te je u njihovu ponašanju uvijek vladala napetost, Irene je ubrzo nakon useljenja uočila promjene u njihovu ponašanju. Među njima je, čini se, vladala seksualna napetost. Irenine sumnje započele su kad je jedne večeri vidjela svog supruga i majku kako se drže za ruke.

Irene kod psihijatra te na anidepresivima

Tada ju je Andy nazvao paranoičnom te pobio sve njezine sumnje. Kako je sirota Irene primijetila da je stanje u njezinu domu sve sumnjivije, otišla je kod psihijatra i završila na antidepresivima. No, nakon godinu dana Irene je pronašla ljubavnu poruku koju je njezina majka ostavila njezinu mužu, a u njoj je Marlen napisala kako ga voli te jedva čeka da započnu zajednički život.

Novi život pokraj stare prijateljice

Sirota Irene posvađala se s majkom, a ova joj je u svađi rekla da je Andy voli više te da je u krevetu bolja od nje. Irene je nakon svega pobjegla rodbini, a sa sobom je povela i djecu koju je dobila s Andyjem. Njezina rodbina je znala za sve, a muž se nakon cijele blamaže pokušao ubiti te molio suprugu za oprost. Uskoro se s djecom preselila u Glasgow, a nevjerni Andy ju je slijedio i tamo, pa mu je ona nakon nekog vremena oprostila te su u tom gradu započeli zajednički život.

Andy završio s Lynn, a Irene s Derekom

Prva susjeda im je postala Irenina stara prijateljica iz djetinstva Lynn McNab. Lynn je bila samohrana majka dvoje djece i često se družila s Andyjem i Irene. Uskoro je pohotni Andy bacio oko na Lynn, a kad mu je Irene izrazila svoje sumnje o tome da je vara s prijateljicom, on se spakirao i preselio kod Lynn. Na kraju cijele sage Irene je utjehu našla s prijateljem Derekom s kojim je i danas u vezi te razmišljaju o braku.

Pročitajte više