Britanska glumica koja živi u Zagrebu slušala balkanske pjesme, od jedne se naježila

Screenshot: TikTok

BRITANSKA glumica Emma A. Gould trenutno živi u Zagrebu, pa je svoj profil na TikToku posvetila balkanskom sadržaju. U jednom od posljednjih videa objavljenih na toj platformi slušala je hrvatske i srpske pjesme te ih ocjenjivala.

"Je li balkanska glazba dobra? Saznajmo. Ja sam Emma, britanska sam glumica koja trenutno živi u Zagrebu i volim ocjenjivati stvari", predstavila se u uvodu videa. Pjesme joj je predložio prijatelj iz Hrvatske.

@emma.a.gould BALKAN MUSIC! The last one is amazing! whats your favourite? #listentonewmusic #balkantok #balkanmusic #glazba #balkanmusicofficial #severina #alexandraprijovic #dinodvornik #ivanabrkic #musicreviewtiktok #musicrecommendations #musicreview ♬ original sound - Emma A. Gould

Severina, Dino Dvornik, Ivana Brkić...

Najprije je poslušala Severininu pjesmu Uno Momento. "Sviđa mi se ovo. Nisam očekivala da će joj glas biti takav. Ima dobar glas. Vrlo je plesna pjesma", rekla je te pjesmi dala ocjenu 8/10.

Iduća na redu bila je pjesma Dine Dvornika Ti si mi u mislima. Ta joj pjesma daje doživljaj osamdesetih. "Nikad nisam čula takvo što. Zabavna je. Mogu se zamisliti da plešem na ovu pjesmu, ali nije mi top", rekla je te Dininoj pjesmi dala ocjenu 7/10. 

Poslušala je i Oči boje kestena Ivane Brkić. "Sviđa mi se ovo. Ovo je klasik u klubovima 90-ih. Što je duže slušam, sve mi se više sviđa", rekla je te Ivani također dala 8/10. 

Posebno joj se svidjela Aleksandra Prijović

Zatim je poslušala Psiho Aleksandre Prijović. "Dramatičan početak. Naježila sam se. Ima glas koji bih ja opisala tipičnim balkanskim. Nevjerojatno je talentirana, jako je teško napraviti te trilere. Ovo je ludo. Briljatno. Mislim da sam sad fan Aleksandre Prijović", rekla je.

Emma A. Gould je britanska glumica i model. Odrasla je u Manchesteru, a po svom radu poznata je u Velikoj Britaniji, ali i u Europi. Radila je na filmovima poput Distortiona iz 2020., za koji je osvojila nagradu za najbolju glumicu u kratkom filmu na Međunarodnom europskom filmskom festivalu. Glumila je i u kratkim filmovima Anti-Utopia, Adam & Kate, Suburbia te Paranoid.

Pročitajte više