Britanska glumica koja živi u Zagrebu slušala balkanske pjesme: "Zaljubila sam se"

Screenshot: TikTok

BRITANSKA glumica Emma A. Gould, koja trenutno živi u Zagrebu, ponovno je ocjenjivala balkanske pjesme.

>> Britanska glumica koja živi u Zagrebu slušala balkanske pjesme, od jedne se naježila

>> Britanska glumica koja živi u Zagrebu slušala Gršu: "Bez riječi sam"

Oliver ju je oduševio

Snimila je dva videa u kojima je poslušala deset pjesama. Prvo je poslušala Bajaginu Sa druge strane jastuka. "Ima cool glas. Ovo je dobro. 8/10", rekla je. Zatim je poslušala Zelene su bile oči te Plavog orkestra. "Prva mi je bolja. 6.5/10", zaključuje.

Prešla je na Dinu Merlina i njegovu Kad si rekla da me voliš. "Mogu se zamisliti kako se vozim u automobilu i ovo slušam. Zvuči kao netko s kim bi se bilo cool družiti", rekla je te ocijenila Merlina ocjenom 8/10. Dubioza Kolektiv bio je sljedeći na njezinoj playlisti. Slušala je njihovu USA. Pjesma joj je zabavna i dala joj je ocjenu 7/10.

Na red je došla i Kad mi dođeš ti Olivera Dragojevića. "Zvuči kao ljubavna pjesma. Naježila sam se. 9/10. On mi je danas bio najdraži", rekla je. 

@emma.a.gould Replying to @★Ava★💗🏝 5 more balkan songs! Which is your favourite? #balkantiktok #croatiatok #balkantok #zagreb #hrvatskatiktok #listentonewmusic #balkanmusic #glazba #musicreviewtiktok #balkanmusicofficial #dinomerlin #plaviorkestar #oliverdragojevic #bajaga #dubiozakolektiv ♬ original sound - Emma A. Gould

Pjevačice su je oduševile

U sljedeći video ubacila je i nekoliko izvođačica. Poslušala je Gnezdo orlovo koju je Breskvica pjevala na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije. "Njezin glas je predivan. O moj bože. Obožavam ovo. Njen glas je anđeoski. Wow, predobro ", rekla je te Breskvicu ocijenila s 9/10.

Iduća na redu bila je Tajči s pjesmom Hajde da ludujemo. "Potpuno drugačije od prethodne. Ovo je zabavno. Podsjeća na Cindy Lauper, Madonnu", rekla je. Dala joj je ocjenu 7/10.

Zatim je poslušala Sinana Sakića i njegovu pjesmu Trezan. "Energično. Nikad nisam čula nešto slično ovome, zbog čega mi je teško ocijeniti je. Reći ću 6/10, ne zato što je loše, nego nije toliko dobra kao prošla pjesma", rekla je.

Pjesmi Neraskidivo Tihe Orlića dala je ocjenu 6/10. "Ovo je dobro. Cool je. Rekla bih da mi se nije svidio kao što su Toše Proeski, koji mi je dirnuo srce, i Oliver Dragojević, ali bio je dobar", objasnila je. 

Zadnja pjesma koju je poslušala bila je Zlatnik Tanje Savić. Ta joj se pjesma jako svidjela. "Mislim da sam se upravo zaljubila u nju. Njezin glas je prelijep. Osjetim njenu emociju, 9/10", rekla je Emma. 

@emma.a.gould BALKAN MUSIC PART 4! The girls are stealing my heart today 😍😍 #balkantiktok #croatiatok #balkantok #hrvatskatiktok #zagreb #listentonewmusic #balkanmusic #glazba #newmusic #tryingnewmusic #balkansongs #balkanmusicofficial #trynewmusic ♬ original sound - Emma A. Gould

Pročitajte više