Britanska TV zvijezda posjetila Hrvatsku, oduševljena je: "Uspomene za cijeli život"

Foto: Instagram

BRITANSKA manekenka, voditeljica i bivša misica Christine McGuinness proteklih dana odmarala se u Hrvatskoj. Na Instagramu, gdje je prati više od 650 tisuća ljudi, podijelila je fotografije i snimke iz Hrvatske.

Iako nije otkrila točnu lokaciju na kojoj se odmarala, na jednoj snimci vide se slapovi Krke te je pozirala u kupaćim kostimima, što znači da je ljetovala na Jadranu. Na putovanje je išla s prijateljicama.

"Slijedila sam svoje srce i ono me dovelo u Hrvatsku. Uspomene za cijeli život. Osjećam se jako sretno, tako blagoslovljeno. Jako sam se nasmijala, opustila i isključila kao nikad prije. Definitivno neću čekati sljedeće tri godine da ponovno putujem", napisala u jednoj objavi.

Njezin suprug je Paddy McGuinness, slavni komičar, glumac i televizijski voditelj. Trenutačno snima popularni serijal Top Gear, dok je Christine nedavno završila sa snimanjem ITV-jevog reality serijala The Games, u kojem se poznate osobe natječu u nizu sportskih disciplina. 

Christine je početkom godine progovorila o tome da joj je dijagnosticiran autizam, koji imaju i njezino troje djece.

"Bilo je to veliko olakšanje, stvarno mi je pomoglo da shvatim zašto sam takva kakva jesam, zašto sam se cijeli život toliko mučila", rekla je Christine za Channel 5.

"Sad ima smisla zašto je sve troje moje djece autistično. Ova dijagnoza je za mene jako pozitivna. U školi sam se uvijek jako mučila, nikad nisam imala puno prijatelja, a nemam ih ni danas. Borim se s promjenama, borim se s hranom, senzornim problemima, odjećom, etiketama, ne volim biti na mjestima s puno ljudi... Toliko znakova je bilo", kaže.

Pročitajte više