Britanska voditeljica otkrila da je poligamna: Imati samo jednu osobu je pakao

Foto: Instagram

BRITANSKA televizijska voditeljica Carol Vorderman podijelila je s javnošću svoj stav po pitanju ljubavnih veza. Otvoreno je priznala da je odlučila prakticirati poligamiju umjesto veze samo s jednim partnerom.

Vorderman, koja je 26 godina bila suvoditeljica popularne britanske emisije Countdown, otkrila je zanimljiv stav po pitanju "prave osobe" za ljubavnu vezu, kazavši da ona uživa u nečemu mnogo slobodnijem. Carol je istaknula kako ne vjeruje u ideju "onog pravog" partnera, već preferira više njih.

"Naše su nam majke govorile da se trebamo vjenčati kad smo imali 18, 19 ili 20 godina, tako da smo odrasli s tom konvencijom da bismo trebali imati jednog partnera za cijeli život. Moje gledište nije baš takvo", rekla je u emisiji This Morning Show i dodala da njen poligamni odnos traje proteklih desetak godina.

"Zanemarila sam traženje jedne osobe i imam nekoliko njih koje smatram 'posebnim prijateljima'", rekla je Vorderman. Objasnila je da se njeni partneri ne poznaju međusobno, ali da svaki zna za onog drugog.

"To je vrlo iskren odnos. Jedan od njih traje mnogo više godina od mog braka. Da, traje više od 10 godina. Drugi traje sedam. On je astronaut. Nazvao me sa svemirske postaje. Oni ne traže ljubav, oni traže društvo, prijateljstvo, to se može pretvoriti u ljubav. Godine su zaista nevažne", rekla je ona.

Iza sebe ima dva braka

U svom intervjuu Vorderman je potaknula i druge ljude da idu za onim prema kome ih "srce vuče", čak i ako to znači da će s tom osobom biti samo "povremeno".

"Polovica prvih brakova završi razvodom, kao i gotovo tri četvrtine brakova uopće. Stoga radije živim svoj život u poglavljima. Vrijeme je da se razbije ovaj besmisleni tabu da osoba treba tražiti samo jednu pravu osobu koja zadovoljava sve u njenom životu. To je pakao", zaključila je ona.

Britanka iza sebe ima dva braka, od kojih je u jednom dobila i dvoje djece. Odmah nakon posljednjeg razvoda Vorderman je izjavila da se "ne želi ponovno udati" ili živjeti s muškarcem stalno pazeći na njega.

Pročitajte više