Radijski voditelj Chris Evans ima rak kože: "Zloćudan je, ali je rano otkriven"

Foto: Profimedia

Britanskom radijskom voditelju Chrisu Evansu (57) dijagnosticiran je rak kože. Tu je vijest jutros objavio uživo u svojoj emisiji Virgin Radio. Kaže da su mu liječnici nedavno priopćili tu vijest.

Slušateljima je rekao da je bolest otkrivena u ranoj fazi i da se nada da će se potpuno oporaviti. S liječenjem kreće sljedećeg mjeseca.

Rak je rano otkriven

"Moramo razgovarati o čemu se točno radi... To je melanom. Postoji ta fraza 'maligni melanom'. No ta fraza je suvišna jer ako je melanom, onda je i zloćudan. Zbog toga što je otkriven vrlo rano moguće ga je izliječiti", objasnio je.

The Sun piše da 14. rujna Chris treba početi s liječenjem. Evans, koji obožava sport i trčanje, našalio se da neće moći trčati mjesec dana nakon liječenja. "Dakle, do tada neću raditi ništa osim trčati. Je li to u redu?" našalio se.

Inače, Chris se još 2019. uplašio da ima rak nakon što je primijetio "neobične tragove" po svome tijelu i tada se testirao na rak kože. Tada mu rak nije bio dijagnosticiran, ali mu je liječnik savjetovao da jednom godišnje ide na preglede. 

Pročitajte više