Bruno Šimleša traži pomoć za žrtve požara: "Neka se zastupnici odreknu plaće za dva mjeseca nerada"

Foto: Facebook

BRUNO ŠIMLEŠA ponovno se oglasio, ali ovog puta na tapeti mu nije Lidija Bačić. Umjesto toga sa svojih 80.000 pratitelja podijelio je link na peticiju za osnivanje Fonda za borbu protiv požara.

"Zaboravi piskaranje po Fejsu, potpišite jer ćemo tako pomoći ljudima koji su nastradali, ali ćemo i smanjiti mogućnost da drugi nastradaju u budućnosti!
Tihana Kunštek, hvala na brzoj reakciji i kreiranju peticije :)

Ciljevi:
1) Da se svi saborski zastupnici odreknu bar jedne plaće koju će dobiti za sljedeća dva mjeseca nerada i da to proslijede ljudima koji su pretrpjeli štetu u požaru.
2) Da se organizira Fond za borbu protiv požara jer znamo da je svako ljeto potrebno tako nešto. Umjesto da uhljebite stotine članova vaših stranaka, ajde napravite nešto korisno za druge.
3) Nagrada za vatrogasce!!!
Neki rade za male plaće, a mnogi su i dobrovoljci. I znam da ne traže pare, ali sigurno će im goditi neka vrsta priznanja. Po njima ima smisla nazvati neki trg, važnu ulicu, njima treba posvetiti dan, a naravno, bilo bi korektno i da su financijski nagrađeni. Živo mi se fućka za vaše vječne rasprave o ustašama i partizanima kad imate heroje ispred sebe!!!", napisao je Šimleša. 

Pročitajte više