Bubičić i Grubnić o zajedničkom skijanju: To je bila greška koju nećemo ponoviti

BLAGDANI su sve bliže, a naši celebritiji već naveliko planiraju gdje i s kim će ih provesti, no iako je dobar dio njihovih planova još u magli, Dino Bubičić i Marko Grubnić svakako znaju s kim neće provesti ove blagdane - jedan s drugim.

"Dini su se nakon skijanja otvorila neka vrata"

Pričajući o planovima za predstojeće blagdane i Dino i Marko su napomenuli da će ići na skijanje, no niti jedan od njih ne želi ponoviti prošlogodišnju "grešku" kad su s Aleksandrom Grdić proveli zimske praznike u austrijskom St. Jakobu. "Jedanput je dovoljno, bilo je to čak i previše. Uči se na greškama", rekao nam je bivši Mister Bubičić kad smo ga upitali hoće li na skijanje otići s prošlogodišnjim "društvom". Isti smo odgovor dobili i od Marka Grubnića. "Bila je to greška i neće se ponoviti", rekao nam je Modni mačak koji smatra da je Dini jako godila medijska pažnja koja je uslijedila nakon njihova zajedničkog zimovanja. "Da nije bilo Vlatke Pokos i mene ne znam bi li Dino uopće skijao i bio u poziciji da ga novinari pitaju za skijanje. Mislim da mu je to otvorilo neka vrata", rekao nam je Grubnić te napomenuo kako je neki dan sreo Bubičića koji mu je rekao da mu je bilo lijepo na prošlogodišnjem skijanju te da bi to trebali ponoviti.



"Njima se to zamjerilo vjerojatno zbog medijske eksponiranosti koju nisu htjeli"

Aleksandra Grdić koja je prošle zime bila s Markom i Dinom na skijanju kaže da se odlično provela i svakako bi to ponovila. "Meni je to bilo jedno od najboljih mjesta na kojima sam bila i mislim da ću ići i ove godine", rekla je manekenka. "Bilo je to prijateljsko skijanje koje je bilo prilično medijski eksponirano. Mediji su nagađali da su Dino i Marko u vezi što oni nisu bili i njima se to zamjerilo vjerojatno zbog medijske eksponiranosti koju nisu htjeli", smatra Aleks koja se ne slaže s Grubnićevom ocjenom da je to Bubičiću otvorilo mnoga vrata. "Ne mislim da je to zaslužno za to što je Dino sad slavan. On bi i s tim i bez toga bio medijski eksponiran, jer je pobijedio na Izboru za Mistera što samo po sebi donosi pažnju javnosti. Ovog se puta ne mogu složiti s Markom", rekla je Aleksandra. Kad smo je upitali gdje će proslaviti Božić, bez oklijevanja nam je rekla da je taj dan rezervirala za obitelj. "Božić je tradicionalno s obitelji, sestrom, igra s pesekom i sve što uz to ide", kaže nekadašnja Miss. O planovima za Novu godinu nije željela detaljno govoriti, samo je rekla da će to biti ludi tulum u uskom krugu prijatelja.

Skijanje svi planiraju

Dino još uvijek ne zna s kim će na zimovanje ove godine, a nije nam želio otkriti hoće li ići sa svojom djevojkom Ivanom Paris. "Planiram na skijanje, ali još ne znam gdje. Recesija je i svi moji prijatelji još važu hoće li ići", rekao je Bubičić. Modni mačak, s druge strane, ima konkretne planove o kojima također nije želio detaljnije pričati. "Samo ću reći da idem van Hrvatske, u hladnije krajeve i da ću ići s ljudima koji su mi dragi. Želim se opustiti i maknuti se od znatiželjnih pogleda", kaže Grubnić.

"Kad se pojavim u crkvi, odvlačim ljudima pažnju"

Poznati nam je stilist rekao da će Božić tradicionalno dočekati s obitelji. "Nismo često zajedno, a ipak sam ja sin jedinac i Božić nam puno znači", kaže Modni mačak i otkriva nam da će se na obiteljskom ručku biti "tradicionalno bogat stol i hrpetine hrane". "Kitimo bor, igramo se sa psima i atmosfera je prilično vesela", kaže Grubnić koji će također svratiti i kod jedne prijateljice na ručak i druženje. Kaže kako još nije počeo s pripremama za blagdane niti s kupovanjem poklona, ali je ozbiljno razmišljao o tome. "Volim darivati svoje najdraže i uvijek im kupim nešto što i ja želim pa na kraju se dogodi da kad nekome kupim nešto, isto to kupim i sebi", kaže stilist. Na polnoćku neće ići, iako vjeruje u Boga. "Dosta sam povezan s Bogom, osjećam da me čuva i pazi, ali mise izbjegavam, jer kad se pojavim u crkvi, odvlačim ljudima pažnju", rekao nam je Grubnić.

"Nisam bio svake godine na polnoćki, na 90 posto njih idem"

Božić će za bivšeg Mistera također proći u krugu obitelji. "Svake godine sam sa svojima, ne vidimo se baš često pa nam je Božić prilika da se okupimo", rekao je Bubičić i otkrio da na obiteljsko okupljanje neće voditi svoju djevojku, Ivanu Paris, za kojom je plakao kad je ispao iz bosanskog realitya Big Mamma House u kojemu su zajedno sudjelovali. "Mislim da ću ove godine ići na polnoćku", kaže Dino koji nije redovito u crkvi, ali potrudi se doći za Božić. "Nisam bio svake godine na polnoćki, na 90 posto njih idem, a 10 posto ne idem, ali mislim da ću ove godine ići", rekao je bivši mister.

Novu će godinu dočekati na otvorenom ili u klubu, a postoji mogućnost i da mu doček 2010. prođe radno. "Najdraži su mi dočeci Nove godine bili u intimnijem društvu od desetak ljudi, ali ove godine neće biti tako", rekao je Bubičić koji ipak još nije donio čvrste planove za doček, a i ponovo je izbjegao reći hoće li i njegova djevojka biti uključena u te planove.

Pročitajte više