Calvin Klein je ponovo uspio. Svijet ne prestaje pričati o ovoj reklami

Foto: Mert Alas/Calvin Klein/MEGA/Profimedia

GLUMAC Jeremy Allen White novi je model reklamne kampanje donjeg rublja Calvin Klein. 32-godišnji glumac i zvijezda serije The Bear u ikonskoj je kampanji pokazao svoje isklesane mišiće i tako izmamio uzdahe obožavateljica

Fotograf Mert Alas snimio je Njujorčanina u njegovom rodnom gradu kako bi brend prikazao glumčevu povezanost s gradom i "pojačao osnaženu energiju grada u svojim najikoničnijim stilovima". 

Inače, njegov izgled rezultat je transformacije kroz koju je prošao za lik Kerryja von Ericha u filmu The Iron Claw, u kojem glumi sa Zacom Efronom, a za časopis Esquire opisao je kako je taj proces izgledao. 

"Ujutro bih jeo vafle, bademov maslac. Usred dana cijelo sam vrijeme jeo pureće paštete i avokado. Bilo mi je odvratno. Pokušavao sam pojesti što više toga, ali iskreno, nisam se osjećao baš najbolje. Uz to sam trenirao kako bih povećao mišićnu masu, ali to nije način života za mene", objasnio je. 

Inače, glumac je odnedavno u vezi s pjevačicom Rosalijom. U svibnju prošle godine, nakon tri godine braka, razveo se od supruge Addison Timlin, s kojom ima 4-godišnju kćer Ezer Billie i 2-godišnju Dolores Wild.  

Provokativne kampanje 

Podsjetimo, reklamne kampanje branda Calvin Klein s godinama su ostvarile kultni status, a obilježile su ih i brojne kontroverze. Davnih 1980-ih, tada 15-godišnja Brooke Shields izazvala je popriličnu pomutnju reklamirajući traperice brenda slavnom rečenicom: "Želiš znati što stoji između mene i mojih calvinica? Ništa". Reklamu su zabranile lokalne postaje u New Yorku, uključujući CBS. 

Mark Wahlberg, tada poznat kao Marky Mark, 1992. je postao model kampanje za donje rublje brenda, a izazvao je kontroverze svojom pozom. 

Mark Wahlberg in a 1992 advertising campaign for Calvin Klein Underwear.

Posted by Calvin Klein on Monday, 12 January 2015

Glumac se pojavio u reklami i sa slavnim modelom Kate Moss, koja je pozirala u toplesu. 

Marky Mark and Kate Moss in Iconic Advert for Calvin Klein

Travel back in time to a place when Marky Mark aka Mark Wahlberg and Kate Moss wore nothing but Calvin Kleins. Watch in full: thelastfashionbible.com/2019/02/22/marky-mark-kate-moss-calvin-klein/

Posted by The Last Fashion Bible on Thursday, 21 February 2019

Zvijezda sapunica Antonio Sabato Jr. u kasnim 90-ima pozirao je na 90-metarskom reklamnom panou na Times Squareu na Manhattanu. 

Antonio Sabato Jr in a 1997 ad for Calvin Klein Underwear.

Posted by Calvin Klein on Saturday, 22 February 2014

Justin Bieber postao je Calvinov model za donje rublje za reklame u 2010-ima, a kasnije se pojavio u kampanji s Kendal Jenner, dok je u kampanji za 50. godišnjicu brenda pozirao sa sadašnjom suprugom Hailey. 

Justin Bieber in a 2015 advertising campaign for Calvin Klein Underwear.

Posted by Calvin Klein on Monday, 12 January 2015

Calvin Klein #cK50 campaign with my love :)#mycalvins

Posted by Hailey Bieber on Thursday, 10 October 2019

 

Pročitajte više