Slavna manekenka: U tom trenutku znala sam da ću umrijeti ako ne odem na odvikavanje

Foto: Profimedia

Manekenka Cara Delevingne je u intervjuu za britansko izdanje magazina Elle progovorila o svojoj ovisnosti o alkoholu i u kojem je trenutku shvatila kako joj je potrebna pomoć, prenosi Page Six.

U intervjuu za Elle 30-godišnja manekenka je ispričala kako se osjeća sretno i zadovoljno. Pričala je i o problemima sa zlouporabom supstanci, zbog čega se često u javnosti ponašala neobično. Nakon što su u javnosti objavljene fotografije na kojima se čudno ponašala u zračnoj luci shvatila je da tako dalje ne može.

"Nije bilo lako, ali nikada nisam rekla da rehabilitacija nije vrijedna toga. Vrijedilo je svake sekunde. Sada  sam stabilna. Smirenija sam", priznala je Delevingne u razgovoru. "Dugo sam skrivala istinu od ljudi kojima sam uzor i sada se napokon osjećam u potpunosti slobodna i svoja", dodala je.

U intervjuu koji je dala za Vogue u travnju rekla je da je uzimanjem opojnih sredstava imala osjećaj kako je nepobjediva sve do trenutka u kojem je njezino ponašanje postalo divlje i izazivalo zabrinutost njezine okoline. 

"To je zastrašujuće za ljude koji te vole. Mnogi su bili jako zabrinuti za mene, što je razumljivo. S druge strane ovisnik, u ovom slučaju ja - nisam se baš brinula", priznala je. Nakon što je vidjela svoje fotografije snimljene u zračnoj luci na kojima je izgledala izgubljeno i čudno, shvatila je kako se mora trgnuti. 

"U tom trenutku sam shvatila da ću umrijeti ako ne poduzmem nešto ili ću učiniti neku veliku glupost i zato sam odlučila potražiti stručnu pomoć", priznala je u razgovoru slavna manekenka. 

Snimljena kako tumara u čarapama na aerodromu

Podsjetimo, Cara je početkom rujna prošle godine u čarapama tumarala aerodromom u Los Angelesu. Na svoj let je kasnila dva sata, a na aerodrom se dovezla u automobilu u kojem se vozila tako da je noge izbacila kroz prozor.

Nakon što je ušla u privatni avion Jay-Z-ja, koji ju je čekao, ubrzo je viđena kako napušta avion. Nije poznato je li Cara izbačena iz aviona ili ga je svojevoljno napustila. Navodno je prije toga danima partijala na festivalu Burning Man, a zbog njenog ponašanja obitelj je razmišljala o intervenciji.

Također, krajem srpnja je izazvala brigu i kada je gostovala u televizijskoj emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, kada su joj se vidno tresle ruke.

Manekenka se već dugi niz godina bori sa psihičkim problemima, a nedavno je otvoreno priznala kako se bori s golemim stresom, kao i da ima problema s mentalnim zdravljem. Priznala je i da joj nije bilo lako odrastati uz majku koja je bila ovisnica o heroinu. Uz sve ove nedaće, dijagnosticiran joj je i bipolarni poremećaj.

Pročitajte više