Carla Bruni usporedbom Sarkozyja i droge uvrijedila Kolumbiju

KOLUMBIJSKI ministar vanjskih poslova Fernando Araujo oštro je osudio stihove pjesme prve dame Francuske, Carle Bruni, koji govore o Carlinoj ljubavi prema Nicholasu Sarkozyju, i u kojima Carla predsjednika Francuske uspoređuje s prvoklasnim kolumbijskim kokainom. "Ti si moja ovisnost, opasnija od afganistanskog heroina, opasnija od kolumbijskog kokaina", stihovi su pjesme koju je Carla nedvojbeno posvetila Nicholasu, vjerojatno ni ne sanjajući o tome kako bi svoju pop karijeru mogla pretvoriti u diplomatski incident.

Kolumbijci su se naime našli uvrijeđeni što je prva dama Francuske u svojem pohodu na glazbene ljestvica našla za zgodno istaknuti jednu od stvari po kojima je ova daleka zemlja poznata, a Kolumbiju svijetu baš i ne predstavlja u najboljem svjetlu. Kolumbijski ministar vanjskih poslova u četvrtak je prosvjedovao protiv Carline lakomislenosti, te tom prilikom istaknuo: "Kada takvo nešto kaže ili otpjeva supruga francuskog predsjednika, izjava je vrlo bolna za Kolumbiju. Žalimo zbog konzumacije kolumbijske droge bez obzira u kojem kontekstu i bez obzira na kojoj razini se to događa. Posljedica su brojne žrtve i nasilje na ulicama Kolumbije i umjesto da slušamo stihove koji brane konzumaciju droge, od cijeloga svijeta očekujemo da nam pomogne u borbi protiv nje".

Francuzi Carlin album očekuju s velikim nestrpljenjem

Album "As If Nothing Happened" svjetlo dana trebao bi ugledati 21. srpnja, kada mu je zakazana službena promocija u Francuskoj, a bivša manekenka i supermodel, koja je hodala s Mickom Jaggerom, Ericom Claptonom, Kevinom Costnerom i multimilijarderom Donaldom Trumpom, te se nekoć izjašnjavala kako je monogamija, u najmanju ruku - dosadna, francuskim novinama Le Figaro dala je mali uvid u ono što fanove i glazbenu kritiku izlaskom ovog albuma očekuje.

V.V.

Pročitajte više