CBB: Skandalozna Salome i neprilagođena Marina nominirane, Sandi pobjegao iz Kuće

NAKON što je dva dana cimere maltetirao pjevanjem i sviranjem, Sandi je usred prvih nominacija najavio kako želi napustiti show. "Cijeli se život trudim postići svoju slobodu, pa moram otići", rekao je i zbunio ostale natjecatelje. "Zašto si onda uopće dolazio?", iskrena je bila Danijela Dvornik, a najsretniji zbog Sandijeve odluke bio je Neven Ciganović: "Gitara mi je fenomenalna, to kaj Sandi pjeva, to je druga stvar".

"Odlučio sam napustiti Kuću, jer se tu ne osjećam dobro. Moja intima mi je prevažna, a nominirati ne želim nikog", rekao je Sandi i (neugodno) iznenadio ekipu u studiju. "Mislim da bi producenti ubuduće trebali bolje birati. Ako je već najveći frajer, mogao je tu izdržati tjedan dana", komentirao je Nenad Korkut, jedan od gostiju u studiju.

Tko se zapravo došao promovirati - Sandi ili komentatori showa?

Komentatori Celebrity Big Brothera, usput rečeno, toliko puno govore da u emisiji više gledamo njih nego protagoniste cijele priče. Tako su se, rugajući se Sandiju na reklami, uz Korkuta dobro izreklamirali Šajeta i jedna novinarka, a poteze stanara CBB Kuće komentirali su kao da je u najmanju ruku riječ o slijetanju na Mjesec, uz detaljne psihološke okvire i tumačenja zašto je netko od stanara nešto napravio.

Iako su u Kući tek dva dana, stanari su počeli prigovarati, pa i tračati jedni druge - Neven i Marko tako su okarakterizirani kao "najveće dive", a neke sudionike živcira što "Salome stalno govori o sisama". "Nitko me ne doživljava, tako da nemam što sijati", priznala je Marina, nominirana stanarka koja u silikonskoj dolini još nije pronašla srodnu dušu, a za to, prema predviđanjima, neće imati prilike jer joj se smiješi ispadanje.

Cigi se boji konkurencije, a Marina je svima nevidljiva

Prvi je u ispovjedaonicu ušao Neven Ciganović, koji je nominirao Marinu, zato što ju "najmanje pozna i misli da se nije uklopila", te Salome, jer "smatra da mu je to najveća konkurencija". "Vrlo je neobična i zanimljiva ljudima. Mogla bi ostati najduže u Kući", iskren je bio Cigi, koji je očito odlučan u namjeri da iz showa iziđe kao pobjednik.

Danijela Dvornik se odlučila za Ivu i Ivicu. "Mislim da Iva ima više šanse od nekih drugih stanara. Dečki je više vole pa je neće nominirati. Nemam apsolutno ništa protiv nje. Ivicu najmanje znam", obrazložila je Danijela, koja je u nekoliko navrata stanarima spomenula kako je "vrlo osvetoljubiva".

"Nominiram Marinu i Salome. Nismo se upoznale, pa ću ići tim redoslijedom za nominiranje. Mislim da ne bi bilo u redu nominirat nekog koga znam, s kim sam dobra i s kim se privatno družim", odlučno je u ispovjedaonici rekla Iva Jerković i dodala kako se "preznojila" zbog propitkivanja Velikog brata.

Ivica Kovačević je nominirao Sandija i Marinu, jer s njima u dva dana nije postigao komunikaciju. "Sandi i ja nismo imali zajedničkih tema. Marina se trudi uklopiti u društvo, a nitko je zapravo ne primjećuje, pa tako i ja", rekao je voditelj.

"Nominiram Nevena jer je razmažen i mrzovoljan. Preodrastao je da bi se ovako ponašao. Razmažen je, ništa mu se ne da i ništa ne bi radio. Ja to ne razumijem. Mislim da ima pik na mene i jedini mi je digao tlak u Kući", rekla je u ispovjedaonici Marina Orsag. Slične joj stvari smetaju i kod Marka Grubnića, kojeg je također nominirala ističući kako se "Marko i Cigi previše ponašaju kao zvijezde".

Salome i Grubnić - netrpeljivost za pamćenje

Salome se odlučila za Marka Grubnića ("Kad smo ušli u Kuću, mislio je da ću biti njegov batler") i Marinu. "Super je cura, ali ne shvaća moje šale. Peglala je danas u sobi u kojoj spavamo, a nema prozore, pa me to iznerviralo. Njezine mi šale nisu toliko zabavne", iskrena je bila najkontroverznija stanarka CBB-a.

"Nominiram Marinu, i to zato što ne shvaćam te njene šale i fore. Najmanje se uklopila, u nekom je svom filmu, a ja ga ne razumijem", rekao je u ispovjedaonici Marko Grubnić. Osim nje, odabrao je i Salome: "Preglasna je, htjela bi dominirati. Te njene teme i šale nisu na mjestu. Masiranje grudi mi ne odgovara, ne osjećam se ugodno uz nju".

D.K.
Foto: Index, RTL

Pročitajte više