Četvrti Hartera festival u Rijeku dovodi urbane izvođače iz Hrvatske i svijeta

HARTERA4 festival održava se 13. i 14. lipnja 2008. godine četvrti put, u istom prostoru, u isto vrijeme, sa već prepoznatljivom koncepcijom koja donosi najjače izvođače urbane klupske glazbe iz regije i svijeta, njih 40-ak na dvije Harterine pozornice.

Do sada je službeno je potvrđen niz uglednih izvođača koji predstavljaju aktualne svjetske glazbene trendove među kojima su Roisin Murphy, TurboNegro, DJ James Zabiela, DJ Josh Wink, Peaches, DJ SebastiAn, Client, MR.C. Osim inozemnih, Hartera donosi najbolje izvođače iz Hrvatske i regije - T.B.F., Disciplin A Kitchme, Elemental, Lollobrigida, Goribor, Svadbas, Father, Gatuzo, Quasarr i mnoge drugi.

Većina inozemnih izvođača nastupa na najvećim svjetskim festivalima, čime se Hartera definitivno pozicionira kao najprogresivniji nacionalni festival urbane klupske glazbe i najveće glazbeno događanje u Hrvatskoj izvan Zagreba. 

Festivalske ulaznice po cijeni od 220 kuna mogu se kupiti od četvrtka, 15. svibnja a jednodnevne ulaznice po cijeni od 150 kuna mogu se kupiti od 01. lipnja. Od 26. svibnja ulaznice će se moći kupiti i na Harterinom Info štandu na riječkom Korzu!

Pročitajte više