Slavni glumac spori se s bivšom oko prihoda od svog filma: Neka sama zaradi novac

Foto: Profimedia

GLUMAC Channing Tatum optužio je svoju bivšu suprugu Jennu Dewan za "potpuno lažne" tvrdnje koje se odnose na njegove prihode od Magic Mikea, za koje je ona tvrdila da ih je skrivao od nje.

44-godišnji glumac optužio ju je za "taktiku odugovlačenja" i pokušaj "traženja nevjerojatne dobiti od njega" u posljednjoj rundi njihovog pravnog spora, vezanog za financijske nagodbe nakon što su se službeno razveli u studenom 2019. Dewan je sada podigla novu tužbu protiv Tatuma tvrdeći da uz pomoć drugih ljudi krije zaradu od filma Magic Mike, njegovih nastavaka, mjuzikla i ostalih projekata.

Tatum u filmu iz 2012. glumi stripera, a nakon njega postao je jedan od najtraženijih holivudskih glumaca. Dewan tvrdi da ona ima pravo na udio iz zarade tog filma i svih povezanih projekata, što Tatum ne demantira. "Uvijek sam se slagao da ona ima interes u intelektualnom vlasništvu Magic Mikea i povezanim subjektima", napisao je Tatum u novim dokumentima, do kojih je došao DailyMail.

"Nikada joj nisam uskratio njezin udio u imovini ili prihodu. Njezine tvrdnje da sam to 'dogovarao s trećim stranama' potpuno su lažne", rekao je i dodao da je Dewan imala "potpuni pristup svim njihovim financijskim podacima za sve aktivnosti tijekom njihovog braka i nakon rastave" te da joj "nastavlja pružati ažurirane informacije o financijama Magic Mikea".

Protivi se plaćanju uzdržavanja bivše supruge

Tatum se, vidljivo je iz dokumenata, protivi plaćanju uzdržavanja bivše supruge, kao i odvajanju pitanja prihoda Magic Mikea od ostalih pitanja koja rješavaju u parnici, a ona uključuju zaradu od filmova, podjelu imovine, uzdržavanje supružnika i uzdržavanje njihove 10-godišnje kćeri Everly.

"Ne vjerujem da je njen zahtjev za uzdržavanje primjeren. Imali smo kratak brak od osam godina i osam mjeseci, rastali smo se prije više od šest godina. Dewan je počela živjeti sa zaručnikom ubrzo nakon našeg rastanka prije pet i pol godina. Jenna Dewan radi, može pridonijeti vlastitom uzdržavanju i dobit će polovicu bračne stečevine, tantijeme te prihod od drugih ulaganja. Ona će također imati znatan prihod od ulaganja gotovine koju je dobila u našem razvodu. Dobila je milijune dolara u gotovini", rekao je.

"Ona će dobiti dodatna novčana sredstva kada se ostatak našeg imanja podijeli i završi računovodstveni obračun nakon završetka razvoda. Nema niti je ikad bilo rješenja o privremenom uzdržavanju supružnika. Vjerujem da sada od mene traži uzdržavanje kako bi dodatno odgodila našu financijsku nagodbu", dodao je.

Inače, glumac je trenutno zaručen sa Zoë Kravitz, dok Dewan očekuje svoje drugo dijete s glumcem i pjevačem Steveom Kazeejem.

Pročitajte više