Charles o Elli na Valentinovo: U Kopenhagenu sam našao ljubav. Ili sam tako mislio

Foto: Instagram

CHARLES PEARCE oglasio se na Instagramu povodom Valentinova.

"Našao sam svoju ljubav u Kopenhagenu... Ili sam barem tako mislio. Naš prvi spoj u Kopenhagenu, listopad 2013.! Nekoliko mjeseci kasnije, baš na današnji dan, srce me odvelo u njezin klub s ogromnim buketom cvijeća. rekao sam joj: 'Pođi sa mnom u London ili me nikad više nećeš vidjeti.' Nekoliko dana poslije uselila se k meni u Londonu", napisao je uz fotografiju iz 2013. godine, koju je tad lajkala i Ella.

"Između onoga što je rečeno, a nije se zaista mislilo i onoga što se mislilo, a nije reklo - izgubljene su mnoge ljubavi. Nikad nemojte prestati sanjati i vjerovati. Sretno Valentinovo", dodao je.

Zatim se oglasio i otkrio da je zaista mislio na Ellu. Naime, spomenuo je njihove kćeri.

"10 godina kasnije blagoslovljen sam s dvoje djece i jednom vrhunskom pričom. I nakon svega, još vjerujem u ljubav na prvi pogled...", nastavio je i dodao da još uvijek vjeruje u ljubav i da se veseli "sljedećem poglavlju svog života."

U tajnosti se razvode još od travnja, podnijeli su više tužbi

Podsjetimo, par je zajedno bio 10 godina, a vjenčali su se 2019. u Las Vegasu. Imaju dvije kćeri: Balie Dee i Lumi Wren. Navodno je par još u travnju 2023. u tajnosti podnio zahtjev za razvod. Tome su prethodili mjeseci razdvojenog života. Charles je živio u kući u Balama, u koju su se uselili 2021., a Ella je često boravila u Zagrebu, gdje se posvetila poslovnim obvezama.

Nakon što su zatražili sporazumni razvod braka, uslijedile su međusobne tužbe. Kako je izvijestila Slobodna Dalmacija, riječ je o tužbama u kojima se raspravlja o razvodu braka, roditeljskoj skrbi i uzdržavanju djece.

Ročište u postupku u kojem Ella tuži Charlesa već je održano, no on se nije pojavio. Ročište za tužbu u kojoj Charles tuži Ellu još nije održano. "Sve je sporno. Ne mogu se dogovoriti ni oko čega", kazali su iz sudskih krugova za Slobodnu.

Ellin odvjetnik za Index: Ne mogu komentirati slučajeve koji su u tijeku

Charles je, navodno, angažirao odvjetnicu iz Engleske, dok je Ellin odvjetnik Antonio Volarević. Njemu smo poslali upit o trenutnim slučajevima koji se vode među Ellom i Charlesom.

"Zahvaljujem na Vašem upitu i razumijem interes, no radi poštivanja pravila struke i zaštite privatnih interesa klijentice i njezine obitelji, za sada nisam u mogućnosti komentirati slučajeve moje klijentice koji su u tijeku pred nadležnim tijelima", kazao je Ellin odvjetnik za Index.

Inače, Ella je nedavno dala naslutiti da ni ona, poput Severine, više ne smije objavljivati fotografije djece na društvenim mrežama.

Pročitajte više