Charlie Sheen: Nisam ja pucao u Kelly Preston, pogodila ju je krhotina wc školjke



GLUMAC Charlie Sheen tijekom jednog od svojih nastupa "My Violent Torpedo Of Truth/Death Is Not An Option tour" ispričao je bizarnu priču kako je stradala njegova nekadašnja zaručnica Kelly Preston 1990. godine nakon čega se par razišao.

Naime, prema Charliejevim riječima on nikad nije pokušao nju upucati pištoljem već je ona slučajno ispalila hitac iz pištolja koji je bio u džepu od njegovih hlača nakon čega je pukla wc školjka, a krhotina koja je odletjela je ozlijedila njegovu tadašnju zaručnicu, danas suprugu glumca Jamesa Travolte. Dodao je i kako se uplašio da je Kelly počinila samoubojstvo nakon što je čuo pucanj iz kupaone te ju našao prekrivenu krvlju pa se uplašio i da će on biti optužen za njenu smrt.



"Bio sam u prizemlju, pripremao sam jutarnju kavu. Mislio sam da je ona u sobi te da još uvijek spava. No, tada sam čuo pucanj. Pomislio sam `Učinila je to, napokon je jebeno učinila to. Ubila se, a mene će za to okriviti. Zato sam ostavio kavu, ipak te pucanj puno bolje razbudi ujutro. potrčao sam k njoj i vidio je na stepenicama prekrivenu krvi. Pitao sam je što se dogodilo, a ona mi je rekla da ne zna, da je pištolj opalio. Pomislio sam u sebi "Ovo je jebeno napaljujuće`. Dobro, nisam to pomislio već da je i to neki izgovor. zgrabio sam ručnike te je omotao da prestane krvariti. Tada mi je rekla kako je podigla moje hlače dok je išla na wc, a iz njih je ispao džepni pištolj te pao na pod i opalio. nju je pogodila krhotina od wc školjke. Nisam znao bi li zvao policiju i hitnu pomoć ili informacije u tom momentu. Znam samo da otada ljudi pričaju o meni kao o onome koji je jednom pokušao ubiti Kelly Preston", ispričao je Charlie.

Pročitajte više