Charlotte iz serije Seks i grad pozirala bez šminke i oduševila pratitelje

Foto: Instagram

Američka glumica Kristin Davis, najpoznatija po ulozi Charlotte York u seriji Seks i grad, objavila je fotografiju u svom prirodnom izdanju.

Glumica je pozirala bez imalo šminke na licu i s razbarušenom kosom. "Još osjećam jet lag, ali ova frizura iz Kenije je vrijedna toga", napisala je u opisu fotografije. 

Pokazala i sijedu kosu

"Predivna si", "Njeno lice je predivno bez šminke, jako je lijepa žena", "Izgledaš predivno bez šminke", neki su od komentara. Mnogi su primijetili i da Kristin ne skriva sijedu kosu.

Ova fotografija nastala je u veljači kada je glumica posjetila Keniju. Jednom prilikom opisala je kako se tamo provela. "Stvarno je magično biti u Keniji i vidjeti sve ove životinje", rekla je. 

Kritizirali je da je pretjerala s operacijama

Glumicu su ranije napadali da je pretjerala s plastičnim operacijama, a ona je u razgovoru za The Telegraph otvoreno progovorila o zahvatima. Rekla je da se godinama služila tretmanima za uljepšavanje.

"Botoks sam počela koristiti prije, a onda sam krenula s filerima. Nekada bi to ispalo dobro, a nekada ne. Zbog ružnih komentara znala sam plakati. Najviše mi smeta što se zbog pogrešaka krive i ismijavaju ljudi koji su se htjeli poljepšati, a ne doktori koji su napravili loš posao", rekla je Kristin.

>> Charlotte iz Seksa i grada snimljena na setu, ovako izgleda 20 godina nakon serije

Pročitajte više