Chris Martin: Kao solo pjevač ne bih mogao dobiti gažu ni u zabavnom parku

PJEVAČ britanskog rock benda Coldplay, Chris Martin, priznao je u intervjuu za Q magazine da je kao pjevač sasvim prosječan te da bi sam teško našao posao i u zabavnom parku. U slučaju da se bend raspadne, Chris si ne predviđa blistavu karijeru: "Bio bih užasan. Ne bih mogao dobiti gažu ni u zabavnom parku. Stajao bih sa svojom klavijaturom ispred neke robne kuće. Prolaznici bi vjerojatno vikali na mene".

Chris sa svojim kolegama iz Coldplaya svira još od fakultetskih dana, a sad su jedan od najslavnijih bendova na svijetu. Ovo odavanje priznanja njihova frontmena je možda razlog zbog kojeg se Coldplaya neće tako uskoro raspasti: "Oni su mi dobri prijatelji. Ponajprije zato jer im kao pjevač, a pogotovo kao suprug Gwyneth Paltrow, donosim osam puta više publiciteta nego što to oni kao bend mogu. Znaju koliko ih trebam, i da ja kao solo pjevač nikad ne bih uspio".

Martin se nadovezao i na svoje blisko prijateljstvo s Jay Z-jem: "Kad je Jay prvi put rekao da mu se sviđa moj bend, pomislio sam 'O čemu ti dovraga, pričaš?'. Jay je samo ponovio da mu se bend doista sviđa. I povjerovao sam mu". Chris zna da se njihovo prijateljstvo ponekad može činiti smiješnim, s obzirom na njihove potpuno različite pozadine: "Što nam je zajedničko? Pa, duboko u sebi, on se vjerojatno pomalo osjeća kao ja, a ja kao on". Gwyneth Paltrow je pobliže objasnila njihovo prijateljstvo: "Oni balansiraju jedan drugoga. Chris i ja smo kao Jay i Beyonce: dvoje paranoidnih ironičnih i dvoje mirnih prizemljenih ljudi".

Pročitajte više