Cillian Murphy otkrio zašto ne voli mobitele: U mojoj kući nema interneta

Foto: EPA/Profimedia

ZVIJEZDA filma Oppenheimer, irski glumac Cillian Murphy svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, a ranije je priznao kako "mrzi slavu i bogatstvo" te da sanja o danu u kojem će ta dva aspekta njegova života biti potpuno odvojena, piše The Mirror. 

47-godišnji glumac već je gotovo 20 godina u braku s Yvonne McGuinness te imaju dvoje djece, 18-godišnjeg sina Malachyja i 17-godišnjeg Arana, s kojima žive u četvrti Monkstown u južnom Dublinu, u domu vrijednom 1.5 milijuna funti. 

Bez interneta 

Radi se o staroj kući koja se sastoji od šest dvokrevetnih spavaćih soba i dnevnog boravka s kaminom. No u kući nema WiFi-ja, a glumac je jednom prilikom objasnio zašto je odlučio uskratiti internet svojoj djeci i zašto ne voli mobitele. 

 

"Otac sam dvoje tinejdžera, i ja sam nekad bio mlad. Shvaćam koliko je mladoj osobi danas teško u društvu. Vrlo je složeno vrijeme odrastanja, stvari se mijenjaju jako velikom brzinom. Svi smo svjesni učinka interneta i života na mreži. Čini mi se kao da djeca žive unutar tih uređaja", izjavio je. 

Pročitajte više