Ćiro Igoru Štimcu: Sine, žena ti je stvarno prava!

IZLOŽBOM radova Suzane Štimac, supruge proslavljenog Igora, počeo je Wella Fashion Week, koji će u narednih šest dana okupiti nekoliko desetaka domaćih i inozemnih dizajnera, na radost Zagrepčana, odavno poznatih po ljubavi prema eventima ovakve vrste. Kako je zvijezda večeri bila supruga nogometaša, sportskih faca nije nedostajalo, baš kao ni ljepotica koje će od sutra šetati pistom i upoznati nas s novim modnim trendovima.

"Sine, žena ti je stvarno prava", rekao je Ćiro Blažević Igoru Štimcu nakon što je razgledao izložbu fotografija Suzane Štimac, koja je, postavljena u zagrebačkom Arcotelu, odlično poslužila kao najavni event još jednog Wella Fashion Weeka. Njene radove došli su, kao i obično, razgledati brojni protagonisti javnog života, koje je organizatorica Suzy Josipović pametno "prevarila" i umjesto uobičajenih i već pomalo dosadnih zbivanja na sceni ponudila malo umjetnosti. A znamo i sami da nekim "celebrityjima" kraće kulturno uzdizanje ne bi bilo na odmet.

Wella Fashion Week, koji službeno počinje u utorak, 27. studenog u balonu Boćarskog doma, do nedjelje će na spektakularnoj pisti ugostiti neka od najpznatijih domaćih dizajnerskih imena - Leonardu Boban,  Artiđane, Zorana Aragovića i druge, a u posjet zagrebačkom Tjednu mode dolaze i dizajneri iz Velike Britanije, Kanade, Belgije, Vijetnama i drugih zemalja. Osim revija, organizatori najavljuju i bogat popratni sadržaj - cjelonoćne after partyje i Fashion buvljak, kojim će se i ove godine prikupljati sredstva za humanitarne svrhe.

D.K.
Foto: H.P.

Pročitajte više