Čista idila: Golišavi Dikan i Dolores uživaju u ljetnim radostima

EVO I dokaza o tome koliko se dobro Dikan i Lambaša provode - uhvatili smo ih u hvarskom akvatoriju gdje su se pripremali za izlet gumenim čamcem, a razgolićeni Dikan i Lambaša osmijehe s lica nisu skidali. U društvu para po godinama istovjetnog njima, mlade plavuše i "starijeg" gospodina, akteri najvećeg ljetnog trača u Hrvata u morskim radostima uživali su kao mala djeca, a Dolores nas je još jednom upoznala sa svojim bujnim poprsjem. Isto je učinio i Dikan, koji ipak, priznajemo, unatoč poznim godinama, izgleda skroz dobro!

Nakon što su dan proveli besposličareći na plaži, Dikan i Dolores su se zaputili na Radeljakovu jahtu Lex. Na Komiži je večeras premijera filma u kojemu su svoje uloge odigrali Dolores i, sad već bivši joj, Frano Lasić "Vjerujem u anđele" redatelja Nikše Sviličića.

Dolores Vlatki preotela status kraljice tabloida

A da Dolores uživa u novostečenom statusu kraljice hrvatskih tabloida (primat je preotela, prikladno, Dikanovoj bivšoj supruzi Vlatki Pokos, koja se, usput rečeno, jutros lijepo izderala na nas) dokazuje i svojim Facebook statusima. Osim što svoje prijatelje i poznanike Lambaša redovito obavještava o svojim provodima s Dikanom, Dolores je uspjela i linkati sve do jednog članka dosad objavljenog o njoj i Dikanu te iste i iskomentirati.


A skandal ljeta komentirala je i dežurna kritičarka i poznata lajavica Mirna Berend, koja je Dikana javno, preko televizije, upozorila da se pazi. "Ona je opasna. Ivo Gregurević nakon prekida s njom je završio u bolnici s infarktom", istaknula je Mirna, čijem oku očito više ništa ne može promaknuti.

Nikša Sviličić lagano puca, Frano Lasić potpuno letargičan

Večerašnju višku premijeru svojeg filma komentirao je i redatelj Nikša Sviličić, kojemu se, doznajemo, od pompe koja se stvorila oko njegove glavne glumice, diže kosa na glavi. "To je neformalna premijera u znak zahvalnosti Komižanima. Dolores nije tražila poseban smještaj pa pretpostavljam da će doći brodom. Ne znam na čijem brodu i tko će biti s njom", kratko je komentirao.

Također, rječit nije bio ni Frano Lasić, kojemu je također puna kapa svega i koji je utjehu pronašao kod prijatelja u Beogradu. "Ne bih želio komentirati prekid s Dolores. Što se tiče špekulacija o mom financijskom stanju pa nisam ja političar da moram javnosti pokazivati svoju imovinsku karticu. Imam status slobodnog umjetnika i borim se za život kao i svi građani Hrvatske u recesiji koja nas je zatekla", rekao je.

Pročitajte više