Čitatelji Indexa su izabrali: Ovo je najgori hrvatski film ikad

Foto: IMDb

PROTEKLA dva dana čitatelji Indexa birali su najgori od najgorih hrvatskih filmova ikad. Ponudili smo vam deset najgore ocijenjenih hrvatskih filmova na IMDb-ju, a s 2000 glasova pobijedio je film General Antuna Vrdoljaka. 

Nešto manje loš učinio vam se Larin izbor (Izgubljeni princ) kojemu ste dali 1200 glasova, a uradak Ideš? Idem!, u kojem glume popularni balkanski youtuberi, tek je treći na ovoj ljestvici.

General Antuna Vrdoljaka razočarao je i publiku i kritiku. Najavljivan kao spektakl o životu generala Ante Gotovine okupio je neka od najvećih imena hrvatskog glumišta, s Goranom Višnjićem kao protagonistom. Osim Višnjića, u Generalu igraju i Mustafa Nadarević, Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Goran Navojec i Nataša Janjić.

HRT je Generalu dao 9,6 milijuna pretežno naših kuna, a Hrvatski audiovizualni centar 4,2 milijuna naših kuna. Uz to, na odjavnoj špici stoji posebna zahvala Ministarstvu obrane koje je filmskoj ekipi velikodušno ustupilo sve što je trebalo. I to, dakako, financiramo kao porezni obveznici.

Podsjetimo, čitatelji Indexa su i seriju General odabrali za najgoru, u žestokoj konkurenciji. 

Pročitajte više