Clooney otkrio kako je upoznao Amal: "Od prvog trena smo znali da smo stvoreni jedno za drugo"

Foto: Instagram/Wenn

KAD SE jedan od najpoznatijih neženja Hollywooda George Clooney napokon smirio i zaljubio, javnost je gorjela od želje da sazna što više detalja o ženi koja ga je uspjela osvojiti.

George i Amal su postali jedan od najpoznatijih slavnih parova, a koliko su zanimljivi medijima svjedoči činjenica da su nakon rođenja njihovih blizanaca novinari doslovno pokušavali preskočiti ogradu njihove vile u Italiji kako bi se domogli slika.

George je nakon tog incidenta pobjesnio i tužio francuski magazin Voici u kojem su slike njegove djece objavljene bez dopuštenja, poslavši time jasnu poruku o tome što misli o narušavanju njegove privatnosti.

S obzirom na to, njegova odluka da napokon progovori o njihovoj vezi u svom intervjuu za Hollywood reporter je dočekana raširenih ruku.

George i Amal upoznali su se na jezeru Como prije četiri godine i on se, čini se, zaljubio na prvu.

"Pomislio sam kako je predivna, zabavna i jako pametna", ispričao je glumac.

Nakon toga su ostali u stalnom kontaktu.

"Ona mi je poslala nekoliko fotografija s mjesta na kojem se nalazila, pa smo se nastavili dopisivati. Razgovarali smo pretežno o tome što se događa u našim životima. Nakon nekog vremena bilo nam je jasno da se među nama razvilo nešto više od samog prijateljstva", kaže on.

Nešto kasnije te godine u Londonu ju je i službeno izveo.

"Bio je to lijep prvi spoj. Izašli smo na večeru u popularan trendi restoran koji je ona predložila. Kad smo izašli dočekalo nas je pedesetak paparazza, ali ona je to odradila poput profesionalca. I tako smo počeli", prisjeća se George.

Zajedno su proveli Božić, a zatim otišli na safari u Keniju. Kad su se vratili u Los Angeles, Georgeu je sve bilo jasno.

"Imao sam sliku nje nasmijane kako pozira sa žirafom. Pokazao sam je prijatelju i rekao: 'Mislim da ću je zaprositi'", priča on.

Svoju je izabranicu iznenadio romantičnom prosidbom uz večeru.

"Bila je toliko šokirana da sam proveo dvadeset minuta klečeći i čekajući njen odgovor. Bojao sam se da će sve to biti prerano za nju, srećom, to se nije dogodilo. Od prvog trena smo znali da smo stvoreni jedno za drugo i da smo pravi tim. Od tog trenutka na dalje naša sreća ne prestaje", iskreno priznaje George.

Vjenčali su se u rujnu 2014. na privatnoj ceremoniji u Veneciji, a prije tri mjeseca postali su roditelji blizanaca Alexandera i Elle.

"Tako se osjeća svatko tko ima toliko sreće pronađe savršenu osobu. Žao mi je što sam ju pronašao tek u pedesetima, ali samo zbog toga što nisam mogao provesti puno više vremena s njom", zaključuje.
 

Pročitajte više