Cura koja je od lani izgubila 39 kg: Kad sam prestala pušiti shvatila sam da mogu sve

Foto: Instagram

MLADA Kanađanka izgubila je 39 kilograma od prošle godine, a sad je otkrila kako i njezina priča postala je viralna.

Lindsay Hannah, 25-godišnjakinja iz Oshawe u Ontariju, kaže kako je počela redovito vježbati i trčati te paziti na unos kalorija. Otkriva da je već u petom razredu bila najveća od svojih prijateljica.

"Nikad me nisu smatrali medicinski pretilom, ali uvijek sam osjećala da imam prekomjernu težinu. Često su mi ljudi davali bezobrazne komentare o mom tijelu i to me na kraju odvelo do nezdravih pokušaja mršavljenja i povijesti s poremećajima prehrane", otkrila je.

Kaže kako ni tijekom srednje škole nije imala zdrav odnos prema hrani. Od 2011. do 2019. zbog prejedanja, lošeg mentalnog zdravlja i lijekova njezina težina samo je rasla. "S 24 sam bila najteža. Mentalno sam bila jako loše i pušila sam više nego inače. Znala sam da starim i da moram napraviti promjenu - ili će tako ostati do kraja mog života", kaže.

U veljači 2019. odlučila je prestati pušiti, nakon što je 10 godina pušila kutiju i pola dnevno. U tri tjedna otkako je prestala pušiti dobila je nekoliko kilograma, no kaže i kako je nakon 21 dana nepušenja shvatila da može uspjeti u svemu što naumi.

Tad je krenula redovito vježbati i danas obožava teretanu te izgleda bolje nego ikad, a kaže da se tako i osjeća.

Pročitajte više