Cure nove tajne iz Bijele kuće: "Ivanka je Trumpova žena, a Hope Hicks mu je kći"

Foto: Guliver Image/Getty Images

KAKO se Melania Trump ne petlja u posao svog muža Donalda, zaposlenici Bijele kuće njegovom ženom nazivaju Ivanku Trump, dok su njenu ulogu "prave kćeri" dali direktorici komunikacija Hope Hicks. Barem tako u svojoj novoj knjizi "Vatra i Bijes: U Trumpovoj Bijeloj kući" piše Richard Wolff.

"Ona je najmoćnija Trumpova savjetnica", piše Wolff o 29-godišnjoj atraktivnoj brineti Hope Hicks, koja je Trumpu vodila predsjedničku kampanju.

"Njen glavni zadatak je briga o njegovom egu, uvjeravanje da će sve biti dobro, tješenje i briga za njega", piše Wolff u dijelu knjige koji je u četvrtak prenio Hollywood Reporter.

"Upravo je Hick, svjesna Trumpovih lapsusa i ponavljanja, tražila od njega da odustane od već dogovorenog intervjua u '60 Minutes' i da intervju Seanu Hannityju s Foxa, koji im je ranije dostavio pitanja", prenosi Wolff riječi zaposlenika Bijele kuće.

Wolff piše da Trump ne može odbiti molbe svoje djece, a odluku da svojim savjetnicima proglasi kćer Ivanku i zeta Jareda Kushnera nazvao je "maaaalo, maaaalo kompliciranom". Ipak, to se nije pokazalo kao sretno rješenje.

"Do srpnja su Jared i Ivanka, koji su od bogataškog para postali najmoćniji par na svijetu, očajnički pokušavali spasiti svoje pozicije, uglavnom okrivljavajući Trumpa za sve", piše Wolff.

"Kći će srušiti oca", navodno je rekao bivši savjetnik Steve Bannon. Upravo njega Trump krivi za objavu ove knjige jer je navodno bio jedan od najvažnijih Wolffovih izvora. 

Pročitajte više