Cyberpunk 2077 se vratio na PSN, ali kupnja nije preporučena

Foto: Press

NAKON što se Cyberpunk 2077 pretvorio u vjerojatno najveći lopovluk što se igara za konzole tiče, Sony je odlučio igru povući iz svoje online trgovine, dok je Microsoft potencijalne kupce upozorio da igra ima ozbiljnih problema.

Neuobičajen potez za Sony, ali poljski CD Projekt Red dugo je popravljao svoj problematični naslov kako bi se vratio u milost kompanije koja je njihov naslov prognala iz PlayStation Storea.

"Rad na verziji za PS4 se nastavlja, a dodatne ćemo zakrpe objavljivati kroz godinu. Za najbolje iskustvo, igrajte na PS4 Pro i PS5. VRLO BITNO: Korisnici će i dalje imati probleme s performansama. Kupnja za PS4 nije preporučena", stoji u Sonyjevoj objavi na Twitteru.

CD Projekt Red nedavno je izbacio novu zakrpu, ali to je tek popravilo dio problema i igra je i dalje u više-manje istom rasulu na četvorci, dok je na Pro verziji i petici iskustvo koje ćete jedva tolerirati zbog neprestanih rušenja i generalno razočaravajućeg iskustva.

U kratkim crtama, igra nakon više od pola godine nakon izlaska i dalje izgleda nedovršeno, a u ovoj fazi nikog više ni nije briga hoće li Poljaci ikada dovršiti igru koja i kad sve funkcionira nije ni približno dobra kao ono što su svi očekivali.

Pročitajte više